Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: TyTN zamrzá

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    Mám takový problém s TyTNEM,snad to tu ještě nebylo,hledal jsem,ale nenašel.
    Když mám Hermese delší dobu v pouzdře a nepoužívám ho a pak ho vytáhnu a chci odemknout klávesy,tak se sekne,půl displeje je překresleno na výšku a část na šířku a nejde s ním nic dělat,tak udělám soft reset a zas jede,jednou,jsem ho nechal běžet a asi po hodině,se zas odsekl.Je to normální?stalo se mi to už vícekrát a docela mě to štve...mám také jednu z prvních verzí ROMky,takže to může být tím,ale fakt nevím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    48

    Používáš origo pouzdro? Ten magnet tam rozhazuje orientaci displeje......
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    Ano,originální pouzdro.To může mít vliv na vytuhnutí Hermese?Se mi nezdá,přece nedávaj originální pouzdro,který by to kazilo...Ale je to možný
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    toto je prostě, s prominutím, blbost. Magnetický úzávěr nemá na TyTN nejmenší vliv, používám ho už půl roku a bez jakékoli potíže!
    Co používáš za verzi rom a případně jaké rezidentní aplikace? Tam bych hledal problém, ne v magnetu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Je pravda, že občas po delší době nepoužívání (30 min a více) se mi po spuštění objeví landscape mód a ihned se přepne do portrait. Ale nezamrzne. A nemusí být nutně ani v pouzdru, stačí, když leží na stole. Zatím to moc neřeším, zkusím počkat na tu novou ROMku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    48

    No, někde jsem o tom vlivu toho magnetu četl, a poté co jsem přešel na hliníkové pouzdro Brando, tak se mi displej nepřepíná, předtím to dělalo.....? Takže nevím......
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    No,hliníkové Brando nemůžu nikde sehnat...
    nevím čím to může být,ale naštve to...
    Verze ROM...mám v podpisu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    flashni na 1.35 od HTC. Je lepší a uvidíš, zda problém přetrvává. Jinak to co popisuješ vypadá, že Ti zůstává viset nějaká aplikace ke spuštění po probuzení a žere výkon, protože se probouzí nějak nestandardně. Ještě také můžeš vyskoušet hard reset, já bych tedy při té příležitosti i flashnul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    1.Do flashe se mi zatím nechce.
    2.Aplikace,no mohlo by to být SPB?Mám plus,diary a time
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    1.ta rom co tam mas je hrozna, pokud chces tedy dobrovolne trpet tak trp. Delalo mi to taky.
    2.nemohlo, vse pouzivam a je to ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    69

    Citace Původně odesláno od matrad
    1.ta rom co tam mas je hrozna, pokud chces tedy dobrovolne trpet tak trp...
    No,mám strach,že když to pak ňák přestane fungovat,tak mě SS neuzná reklamaci.á vím no,moje chyba...Počkám,až vyjde AKU3.
    Hm,takže problém je vyřešen.
    Ale narazil jsem na další a to že po určité době přestane fungovat HWklávesnice a nefunguje,pomůže až SR,je to taky tou špatnou ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    to se mi nedelo...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. zamrzá v 07:01 h? známý důvod?
    Od audis v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 15:59
  2. Zamrzá při startu - M600+
    Od Talsi v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 16:07
  3. TyTN - zamrza a neraguje
    Od Mashe v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 12-02-2007, 09:46
  4. QTEK8310 - preflashovanie, zamrza
    Od vklacan_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 13:01