Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: WM6 - konečně dobrej Remote Desktop

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Parametry : barvy 16 bit + zvuk

    2Ghz Pentium-M power pro UNIHO

    Screeny z HTC Universal:









    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    To je tvoje PC z universalu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    JJ
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    to je husty,pres jakej je to program?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    notebook
    Je to vzdálena plocha - Remote Desktop Mobile (v ROMce)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Aha a v cem je to presne lepsi nez vzdalena plocha ve WM5?.. Me to slape bezvadne i na tech WM5.. Jedu na cestach pres UMTS ucetnictvi, objednavky, sklad..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Píšu to na první řádce:
    Parametry : barvy 16 bit + zvuk
    a hlavně full screen
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Aha, no ten full screen by se hodil.. Ale kvuli tomu to tam flashovat nebudu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Mimo jiné tam taky funguje IE "Use High Resolution" to znamená, že zobrazový pixel u obrázků neroztahuje na 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To uz znam z WM5 ROMek kuchtenych z xda-developers.. Super vec.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    hmm hustý.. to sem zvědav, jak to bude vypadat na variu.. v nejbližší době zkusím
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Na váriu je to podobný, ale poloviční rozlišení - zobrazuje se tam "lupa"
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jojo já vim, ael de vo to, jak moc je to poloviční použitelný
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Dá se, dobrej je celkovej náhled plochy v pravo dole u nižšího rozlišení jak 640x480.

    Tedy vario:




    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    117

    ...hm, takovej dotaz. Nešel by z Crosbow vytáhnout jen ten program "Remote Desktop" a použít ho ve WM5 :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 13:29
  2. Wake On Lan a Remote desktop
    Od kosTa_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-08-2009, 10:08
  3. remote desktop control
    Od zatkojuraj v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 20:46