Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Nejede zvuk na QTEK9000

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Dobrý den,
    dnes se mi stala zajímavost nevím jak z ní...

    Nepřehrává mi zvuk ani do repráčku ale ani když volám ten ton do naslouchátka...
    ALE když mi někdo volá zvuk přehraje ale SMS uz signalizovat to ne
    Dam prehravat zvuk nehraje zajimavost....je ze kdyz jdu do nastaveni zvuku kde se prideluji zvuky ruznym akcim tak mam zasedle tlacitko prehrat

    Když pripojim sluchatka hraje do nich vse jako by se nic nedelo...

    Nema nekdo zkusenost prosim nakopnete me...

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Zacal bych hard resetem. Pokud to nepomuze, tak reklamovat. Kdysi se mi tohle stalo take a hard reset nepomahal, tak jsem to vyreklamoval a menili mi zakladni desku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    SAKRA ani nevim jak to reklamovat? poslat nareklamaci se vsim a nebo poslat jako v tovarnim stavu? Jinak i tak diky za nemilou zpravu doufal jsem ze se tomu nejak vyhnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Co ten hard reset, uz jsi jej delal???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    ja ten hard reset...ted zkusil a nezabralo to(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Co ted? mam tam flash radia a rom verzi WWE....proste ne original
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    flashni to zpatky na nejakou originalni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    To myslite kuli tomu ze to budu nekam posilat a nebo ze by to mohlo pomoci...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    no nevim jestli by vam to mohlo pomoci,ale hlavne kdyz to budete posilat,protoze flashnovanim na neoriginalni ROMku ztracite zaruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    ochich ouvej
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Samozrejme asi zcela standardni otazka...ktera ted vzdy nasleduje...
    mel jsem tam verzi rom 113.64 WWE QTEK
    radio netusim...to je vazne nekde toto zaznamenane? Kde to splasim na XDA jsem to neobjevil a nebo vazne blbe koukam a nevim zda a co presne honim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    cau klucí...no prý to dělá samička na sluchátka. Je tam nějakej zes...nej detektor zásunu...řeší se to tím, že vezmete samečka a...tam ven tam ven tam ven...za chvíli se to rozjede. Pamatujte...zasunout vysunout zasunout...znáte to
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    S temi ROMKAMI zkus www.buzzdev.net Jsou tam uplne vsechny ROM na HTC UNIVERSAL.Vcera jsem i je stahoval
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LD-3W a Qtek9000
    Od LudekC v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 20-06-2006, 14:14
  2. Qtek9000 "must-have" SW
    Od Kasei v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 20:55
  3. Eurotel Dataphone 1 - nejede mi zvuk
    Od peobka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 11:03