Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: Nový MS ActiveSync 4.5 beta 2

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    401

    Microsoft vydal nový MS ActiveSync 4.5 beta 2.

    Má 5 nových vlastností, z nichž 3 oznamují, co již nebude podporováno.
    Outlook 2000-2002, konverzi databází a konverzi fontů.

    Moc se těším na Windows Mobile 6. U nich bude zřejmě dosaženo optimálního stavu, že už se nebude synchronizovat vůbec nic.

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tahle beta není žádná novinka, tu už jsem zkoušel před nějakou dobou, její zvláštností bylo vytížení procesoru na 50% i když AS nic nesynchronizoval :?



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    Tak 50% zatížení proceru u mě vyřešilo náhrada firewallu za jiný a problém zmizel.

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    199

    Už se tu několik hodin trápím s ActiveSync 4.5beta2 (starší verzi bohužel WM6 nepodporuje). Po připojení Varia mi proces rapimgr.exe (ActiveSync) začne vytěžovat procesor na 100%....takže se mi znatelně zpomalí celý systém. Už ani nemluvím o tom, že po odpojení a dalším připojení už se to ani nesynchronizuje. Už jsem zkoušel snad všechno možné - vypnout BT na compu, kompletně odinstalovat a smazat AS a nainstalovat znovu, změnu nastavení AS, vypnutí firewallu, odppojení od sítě, zkoušel jsem to celé i na jiném počítači....nic nepomohlo.

    Používám Kerio Personal Firewall 4.1.3 a NOD32. Při pokusech jsem zkoušel i vypnout firewall a antivirus (nezkoušel jsem jen je kompletně odinstalovat).

    Máte někdo podobné zkušenosti? Jaký používáte firewall?

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Dělá mi to úplně a naprosto to samé. Stejné příčiny, stejné důsledky, stejné snahy o nápravu . Myslím, že jsem něco o rapimgr.exe a 100% viděl na xda-dev, ale teď mi z nějakého důvodu nejede půlka netu, takže nevím.
    Jo, a mám Kerio a Avast.

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Asi to bude tím Kerio Personal Firewall. Já mám AVG7.5 a a výše zmiňované problémy s AS4.5 nemám. Tuto kombinaci mám na třech počítačích. Prostě nainstaluji, připojím Vario, povolím ve firewallu (je tam přímo položka activesync) a je to. Povolení je třeba provéíst až po připojení Varia, protože se tam vytváří nějaké síťové připojení, kterése musí při povolování AS vybrat. :yes:

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Tím to právě nebude, protože jak psal jimmyjames i já, KPF jsme zkoušeli i vypnout. Povolené v něm je všechno, i nové síťové připojení.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Mám ten stejný problém... Vytížení cpu na 100% synchonizace se ani jednou nezdarila. Vyhledá to změny, pokouší se synchronizovat a ve finale vyhodí chybu 85010017. Používám Outlook 2003, Kerio, NOD32, ve Variu mám WM 6.0

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Zkuste Kerio odinstalovat. Není to divný, že všichni jej máte?

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    11

    Tak po několika pokusech se mi to konečně podařilo rochodit. Přeinstaloval jsem ActiveSync a synchronizaci prováděl po částech. Nějdřív jen kalendář, pak úkoly atd. Nakoc se zdá, že už to jede a snad i pojede nadále.

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    199

    Já jsem pro synchronizaci nic nevybral (ani jsem ji nikdy nepoužíval) a stejně hned po uložení nastavení jde vytížení rapimgr.exe na 100%...

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od macula
    Zkuste Kerio odinstalovat. Není to divný, že všichni jej máte?
    Kerio rozhodně odinstalovávat nebudu, na jeho straně chyba není. Poslední nebetová verze Activesyncu jede dobře hned napoprvé. Jestli jsem měl kdy s AS problémy, tak od té doby, co se v MS rozhodli pro komunikaci na TCP/IP.

    Jinak s AS4.5b můžu akorát synchronizovat (mám nastaveny jen kontakty a kalendář), a to jen jednou za jedno zapnutí PC, a nemůžu s pda na net přes počítač, nevím proč.



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Protoze Kerio Firewall je piece of s...t. Tot cele.
    Ale nechci flejmovat, tak prosim, neodpovidat.

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    199

    Jaký teda používáš firewall, hm?
    Kerio rozhodně odinstalovávat nechcu! Chyba je v neschopnejch programátorech Mrkvošrotu, ne ve správně fungujícím firewallu... ActiveSync 4.2 mi funguje naprosto bez problémů.

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Protoze Kerio Firewall je piece of s...t. Tot cele.
    Ale nechci flejmovat, tak prosim, neodpovidat.
    No pokud nechceš flame, tak takové hovadiny ani nepiš, ne? A jak už jsme psali - chyba přetrvává, i když je firewall nečinný...

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Novy Resco Audio Recorder 4 Beta 1
    Od Rado Buransky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 15-05-2007, 20:52
  2. ActiveSync 4.5 Beta 2 uvolněna
    Od Zdenek Malinsky v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 07-10-2006, 14:29
  3. ActiveSync 4.2 Beta 1 - pro odvážné
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 11:12
  4. nový ActiveSync
    Od Vojtaha v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-01-2005, 17:53
  5. Nový MS ActiveSync 3.6
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-04-2003, 08:00