Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Mio a nespravny upgrade

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    ahojte, potreboval by som rady, akým sposobom možťem zmenit ypgrade, ktorý som urobil, ale neviem akym sposobom tam mám teraz ako jazyk asi svedstinu a ked pouzijem slovencinu od sunnysoft, spustim start cez hlavne menu a nemám tam ziadne programy.
    Mám MIO 701, teraz firmware 65, ak je niekto ochotny tak pomožte na email obiwan@inmail.sk, velmi pekne dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    budeš si muset sehnat anglickou ROM a flashnout tu, protože lokalizace jsou z 99% dělány právě pro ně a na jiných jazycích se projevují přesně jak popisuješ.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    a vieš mi poradit, už som to zhanal, ale niesom najlepsi v anglictine, tak neviem so presne robit.nieco som stiahol. vies mi pomoct? dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    tak hned zde na foru je pár témat:
    Mio A701 - ROM Oki|024.65a.66.3.5
    Nová oficiálna ROM R65
    možná je toho víc, ale tohle bylo první co jsem našel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    už som to spojazdnil, dakujem, nasiel som niečo, konecne to slape.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    A můžeš nám prozradit jak jsi to zprovoznil?

    Řeším také jeden podobný problém a celkem by mne to zajímalo.

    Dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    1

    Ahoj,udělal jsem update ubootu vše proběhlo v pořádku a těd mi uboot nechce nebehnout.Zkouším to takto: VOLUME UP + BUTTON DOWN
    pak 2 vteriny SOFT RESET.A pořád nic. Prosím poraďte
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Ten reset musis podrzet dyl aspon 4 sekundy Pak pustit reset pockat tak sekundu a pak pustit zbytek
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. upgrade WM 5.0 na 6.0 (6.1)
    Od jacobsen_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 17:06
  2. Upgrade na WM 6
    Od paveldvorak v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-02-2007, 14:27
  3. Upgrade na 420
    Od Richardo_Da_Force v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 06:26
  4. Upgrade
    Od mcalbi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2005, 16:21