To TELEMATIX SOFTWARE, a.s. or DYNAVIX, a.s.
Pěkné odpoledne,
sice pořád nevím s kým mám tu čest, zde vystupujete jako TELEMATIX SOFTWARE, a.s, na webu máte DYNAVIX, a.s.. Proto to oslovení.
Jinak mě těší, že mě dáváte do jmenované skupiny přispěvovatelů, jejichž názorů presentovaných nejen na tomto webu si velmi vážím.
Myslím, že je třeba se zamyslet nad tím, proč v podstatě všichni skalní příznivci vaší značky změnily názor na Váš produkt. Můžu Vám naznačit, že to není jenom vynikajícími magerskými výsledky a prokázaným citlivým vztahem ke stávajícím zákazníkům (mimochodem,tento vztah jest zajímavou obchodní strategií). Domnívám se, že Vám dá hodně práce nás všechny získat zpět na svou stranu.
K tomu, co nás trápí, pokud jste opravdu sledovaly vývoj i na tomto webu, myslím, máte dostatek informací. Co je však nejvíce problémové je např. polofunkční až disfunkční RDS/TMC
(viz. např. tady), práce s POI, a to včetně takových lahůdek jako radary apod., nejlépe ve spolupráci s POI WARNER. A tak by se dalo pokračovat….. No, a kvalitní mapy vč. kvalitních lokalizačních tabulek jsou pochopitelně samozřejmostí. A nevím jak ostatním, mě je zcela jedno, zda jsou od Teleatlasu, či Navtequ, či od marťanů. Hlavně aby byly použitelné (aktuální, úplné (vč. lok. tabulek), maximum čísel popisných, POI apod), a to nejen u nás, nýbrž i tam, kde to zatím není samozřejmé.
Ve Vašem snažení Vám přeji mnoho zdaru, i když na rovinu Vám říkám, že si velmi rozmyslím, zda se k Vám vrátím, či nikoliv.