Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Prestaly fungovat vibrace, cim to muze byt????

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Z niceho nic mi prestaly fungovat vibrace pri zvoneni, v nastaveni zvuku mam vybrano vibrovat a zvonit, zvolenou melodii a vibrovani se nekona.

    Nevite cim by to mohlo byt?

    Diky za jakoukoliv radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    podrz si chvili bocni leve horni tlacitko. pokud se to na displeji misto reproduktoru ukaze ikona vibraci a pritom nezavrni tak je to spalenym motorkem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    tak pri podrzeni leveho horniho tlacitka to kratce zavibruje, takze motorek je ok.

    Nevim ale co jeste muze byt spatne nastaveno ze to pri zvoneni nevibruje.

    edit: tak parkrat mi to zavibrovalo v tichem rezimu a pak uz nic a ted ikdyz prepinam ten rezim tim levym hornim tlacitkem tak to nevibruje.Takze to vypada na motorek v haji. Je to asi na reklamaci ze? A kdyz to budu reklamovat je dobre tam nahrat zpet original romku, mam tam ted johnnny romku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    pokud ti to zavrni (zmacknes,drzis a cca 1 kundu to vrni. Pri dalsim zmacknuti nevrni bo jde do hladiteho) tak je motor o.k. pak jde o to jestli pouzivas program na profily nebo co sis tam nastavil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Ja bych jeste pred reklamaci zkusil HR, aby se vyloucila SW pricina..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    tak to o tom Hard resetu jsem fakt nechtel slyset (

    Ale tak co uz zkusim a uvidim.

    Jinak mam pocit, ze kdyz mi prijde smska tak to normalne vibruje, ale pri prichozim volani proste ne, ani kdyz prepinam pomoci toho leveho horniho tlacitka z vibraci na normalni rezim.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    HR se neboj... Za chvili to bude rutina... A podle toho co pises to fakt vypada na SW problem. Takze nebudes muset reklamovat a diky tomu nebudes mesic bez telefonu..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Vibrace SMS
    Od Llukkis v sekci Touch Pro
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-07-2009, 08:33
  2. Kaiser - nevyzvani, nevibruje. Kde muze byt problem?
    Od musashi v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2007, 11:03
  3. Delka vibrace
    Od kAmMa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 19:55
  4. U MDA Vario prestaly fungovat upozorneni kalendare
    Od Horst Fuchs v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 10:55