Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Kyphurova Nová AKU 3.3 ROM pro HTC Wizarda

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    na XDA-devu se objevila ROM s AKU 3.3 ? (možná přepsaná AKU 3.2) od Kyphura s crossbow ikonamy, cf2 a mnoha dalšími programy.

    <a href="http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=290155">Diskuse na XDA-devu</a>

    Jenom se obávám, že opět nebudou fungovat programy jako SPB pocket+, nebo SPB GPRS monitor :-(

    Zítra jí zkusím flashnout a podívám se, jak to vypadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    31

    je super pouzivam ji asi hodku, ma hodne veci z crossbow
    ale zlobi Wi-Fina nejde mi zapnout

    EDIT: Po cca dvou soft resetech WiFi ozila, zajimave, zkusim SPB produkty, se kterymi byly problemy a dam vedet.

    Pri dobijeni nekdy nesviti oranzova LEDka, ale zarizeni se dobiji.

    Jinak rom musi mit CID UNLOCKED zarizeni.
    A je bez IPL/SPL.


    IMHO ma faria k dispozici Crossbow 6 english a z te vytahal temer vse co se dalo a vytvoril takovou pseudo WM5 romku co je skoro WM 6.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Dnes ji take dam do masiny a testnu, pak zde napisi zkusenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    V3S V3S je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    62

    Akorat mi tam chybely 2 veci... Nebyl zapnuty cleartype v landscape (coz sem vyresil v registrech) ale trapi me jina vec kdyz dam napsat novou sms tak kdyz do kolonky prijemce pisu jednotliva pismena urciteho jmena tak se nic nedeje.. tj. nezobrazujou se mi tam postupne kontakty.. mate nekdo stejny problem??.. Jinak ROM neni spatna.. Mozna o trochu vic RAM by se hodilo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od Jolae
    je super pouzivam ji asi hodku, ma hodne veci z crossbow
    ale zlobi Wi-Fina nejde mi zapnout

    EDIT: Po cca dvou soft resetech WiFi ozila, zajimave, zkusim SPB produkty, se kterymi byly problemy a dam vedet.

    Pri dobijeni nekdy nesviti oranzova LEDka, ale zarizeni se dobiji.

    Jinak rom musi mit CID UNLOCKED zarizeni.
    A je bez IPL/SPL.


    IMHO ma faria k dispozici Crossbow 6 english a z te vytahal temer vse co se dalo a vytvoril takovou pseudo WM5 romku co je skoro WM 6.
    Faria měl nejspíš nějakou WM 6.0 ROM pro jiné zařízení, než wizarda již dříve, protože dělal ty ikony, ale ta ROM je prostě jenom WM 5.0 naskinovaná na WM 6.0

    BTW: tohle je thread o kyphurově ROM, ne o fariově.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    no obecne co vim co sem testoval faria beta verze rom te jeho posledni tak na AKU 3.x proste SPB nejde... jednou jedinkrat se mu romka povedla nastavit ,tak ze slo vse,ale pak formatoval disk a uz nidky se mu to nepovedlo nastavit ,tak aby na aku 3.x sel SPB SW..
    zkuste to a dejte vedet jeslti naaahodou na tehle rom nejde SPB,ale pochybuju o tom..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak jake mate zkusenosti po jednom dni? Je to pouzitelne, nebo mam zatim zustat u AKU 2.3? Bohuzel dnes uz ji tam nestihnu dat, tak az zitra.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ROM je celkově docela pěkná, ael SPB nefungují a má docela dost much, takže radím buď AKU 3.2, nebo Crossbow, ale záleží na tobě
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Tak ji mam 2 dny a spb plus tam jede bez problemu ale nejde spb gprs monitor. Jinak vzhledove pekna ale pomalejsi nez superrom, jinak casto nejde zapnout wifi a musim davat restart aby naskocila. Takze to vidim tak ze si vratim superrom 1.1Aj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    229

    zejtra z ni zkusim vysosnout nejaky ty programy,nektery sou fakt pekny....pak vam je sem hodim
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Info k verzim AKU:

    Version AKU2.0.0 : OS 5.1.195 (Build 14847.2.0.0)
    Version AKU3.2.0 : OS 5.1.342 (Build 15605.3.2.0) SP AKU 3.2
    Version AKU3.3.0 : OS 5.1.342 (Build 15671.3.3.0)
    Version AKU3.5.0 : OS 5.1.342 (Build 15698.3.5.0)

    Jak je videt, verze AKU zavisi na buildu WM5 (neb je soucasti ROM).

    Pro HTC Hermes / TyTN existuje AKU 3.3, ale jeste neni dostupna (myslim ze je v testovani jako nejaka beta a ma byt v unoru/breznu).

    Pro Wizarda je to na http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Wizard_Upgrades
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nová ROM (Qtek 9100) pro Wizarda 2.17.7.2 WWE
    Od vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 159
    Poslední příspěvek: 13-06-2009, 17:05
  2. Jak flešnout wizarda
    Od luccas_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-01-2008, 13:28
  3. Nova ROM (I-Mate) pro Wizarda 2.16.9.1
    Od Saman_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 14:12
  4. Nová verze ROM 2.8.7.102 pro Wizarda
    Od marel_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 15-03-2006, 08:42
  5. Nová verze ROM 1.6.7.1 pro Wizarda
    Od Martin Kubečka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 19:47