Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Qtek 9000 - spatna baterie...?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    45

    Zdravim, posledni dobou se mi stava ze jakmile klesne baterie pod 50% telefon se resetuje a tvari se jako uplne mrtvej, jedine az ho dam na nabijecku tak se rozjede, nevite co je to za zavadu? Diky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Baterka. Mam stejny problem, ale pri 20 %. Posilam baterii na reklamaci..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    45

    pfffff tak to je smutne, cekal sem neco povzbudivejsiho, neco jako nahrej si utilitku "repair battery" nebo nech ju 2 dny odpocinout nebo tak neco ale totok? hmm tak asi me nic jineho nezbude...diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Pravdepodobne to vis, ale pro jistotu, na zarizeni kupovane v CR mas zaruku 24 mesicu ovsem na baterii pouze 6 mesicu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    45

    aha sakra ops: , no vim to ale ted me to teda nenapadlo.... sajze, za mesic to bude rok... a kolik stoji nova baterie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    cena je asi 4-5 libier +postovne asi 5Libier -normalny rozmer baterky a je to 1750mah namiesto myslim 1600mah originalnej
    3200mah je asi za 7-8gbp postovne to iste, je 2x vyssia ako orig, je k nej aj zadny kryt.
    vacsinou je k tomu automaticky aj nabijacka na baterku
    najdes to na ebay
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    cena je 4.99 GBP postovne 4.50 GBP najdes tu to je 1750mAH (normalna velkost)

    alebo 4.99GBP a postovne 8GBP najdes tu za velku 3200mAH (2x vyska, je to aj s krytkou)

    ceny si prerataj, su v librach, postovne je ratane do Ciech
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ja si kupoval zalozni baterii,novou,original od ceskeho internetoveho obchodu.Vzhledem k cene zarizeni me ani neprisla velka cena baterie,ktera me stala 1550kc.Ale je original
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    45

    Diky za odpovedi, no me se zda 1500 Kc bez DPH docela dost za baterku, no a jak jste spokojeni stou z eBay? slape v pohode?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mame original Qtek 9000 1620 mAh baterie přímo od HTC za 1326,- s DPH, ovšem momentálně je to nedostatkové zboží, budou snad koncem ledna..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    A komu by se nechtelo cekat tak www.mobilopava.com je ma skladem,original baterii qtek 9000,1550kc s dph
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    45

    Tak sem tam ted volal a uz nemaji, zeprej tak za 14 dni, takze zase nic :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    159

    Dnes mě přišla baterie s nabíječkou z Hong Kongu. Koupeno přes ebay 20.1.07 - cena 419,- CZK včetně pošty :O .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Baterie qtek 9000
    Od palikv v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-06-2009, 10:41
  2. Qtek 9000 a baterie nabijeni problem
    Od Cordell v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 10:10
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  4. qTek 9000 & GPS i-Tec BT-339
    Od RankXaroth v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-07-2006, 15:06
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02