Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: TyTN (přesně Vodafone 1605) na obrazovce dnes chybí úkoly.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Dobrý den, pořídil jsem TyTN od Vodafonu a na obrazovce dnes nejdou nastavit úkoly. Klasické nastavení-osobní-Dnes-položky neumožňuje zaškrtnout úkoly, protože v nabídce úplně chybí. Ještě dodám, že do nabídky Start nešli dát také, ale to jsem vyřešil překopírováním zástupce do daného adresáře. Jsem letitý uživatel PDA a tato možnost mi hodně chybí (vadí). Děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    Ciste nahodou... nedeal jsi HR, krom jineho, instalaci SPB pocket+ a potom obnovu nastaveni SPB??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    HR jsem už dělal, ale to mi přineslo pouze ztrátu češtiny a rozhození nastaveni MMS (myslel jsem, že čeština je součásti Vodafone ROM). Spb Pocket Plus jsem na Vaši radu nainstaloval, ale nic to neřeší. Dostanu teď sice ikonu úkolů na obrazovku, ale já ji chtěl mít tak, jak je například kalendář (tedy u ikony je zobrazen počet aktivních úkolů ap. - prostě klasika). Já bych prostě potřeboval dostat úkoly do nabídku v Dnes tak jak se tam na zaškrtnutí např. dostal SpbPocketPlus, nebo SKYPE ap.
    Mimochodem čeština po HR je pryč a v balení žádné instaleční CD a Sunnysoft to na HTC prodává. Budu se asi muset obrátit na Vodafone...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Podle mě, v systému musí chybět nějaký soubor, který je pro obrazovku určen (říká v jaké poobě se má program ukázat) a tudíž ho systém nenabízí ani v Dnes k zaškrtnutí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    Citace Původně odesláno od matrad
    Ciste nahodou... nedeal jsi HR, krom jineho, instalaci SPB pocket+ a potom obnovu nastaveni SPB??
    Ja se ptal, jestli jsi toto pouze nedelal. Nepsal jsem nic o tom, ze to mas instalovat.
    Podivej se, jestli ti nechybi jeste neco. Osobne si myslim ze by mohlo. Da se to sice vratit zpet zasahem do registru (mozna i jinak) ale ja jsem z duvodu stability systemu udelal HR.
    Me tam tehdy chybel kalendar a poznamky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    HR jsem dělal, ale nepomohlo to. Vodafon (ne náš český) má už svoji ROM a prostě jim tam podle mě chybí plug in tasks (a nebo jak říkáš jen chyba v registru). Pokud je to plug in - pokusím se ho přehrád z jiného telefonu s WM2005. Do Vodafonu jsem volal na technickou podporu, tak pán říkal, že ví o čem mluvím, ale neporadil (ještě to nikdo nehlásil) a poslal mi alespoň CABy s češtinou s tím, že ty první telefony tam dohrávali češtinu oni a teď co přijde už to bude natvrdo součístí ROM (jen pro ty, co by měly podobnou zkušenost s HR TyTN od Vodafonu). Dám ještě vědět, jestli jsem si s tím poradil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tím bych se netrápil. Pokud opravdu potřebuješ mít Úkoly na today obrazovce, vyzkoušej např. Pocket Breeze nebo SPB Diary (či nějakou free aplikaci). Defaultní today plugin pro úkoly je opravdu jednoduchá nouzovka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    To máš asi pravdu (že jsou outlookovské úkoly asi trapná nouzovka), zkusím se podívat po něčem lepším, nejlépe aby to jelo na PC i PDA a pochopitelně se to navzájem synchronizovalo. Zatím děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To jsi špatně pochopil - myslel jsem ten defaultní today plugin na úkoly-tasks.

    Je třeba rozlišovat a vyzkoušet: na zobrazení na today zkus Pocket Breeze od SBSH nebo SPB Diary a jako alternativu k Pocket Outlooku vyzkoušej Pocket Informant nebo Agenda Fusion (či Agenda One). Pokud zadáváš většinu údajů v PC a PDA ja spíše jen na zobrazovaní, možná postačí jen Pocket Breeze a nebude potřeba PI či AF.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Tak jsem nastudoval registry a zjistil jsem, že to Vodafone úplně ignoroval (úkoly - tasks), sice v registrech odkaz je, ale jen složka bez bližšího nadefinování. V knihovnách zcela chybí todaytasks.dll (nebo tak nějak myslím, že by se to mělo jmenovat). Jestli mi tu knihovnu někdo můžete ze svého PDA poslat, budu rád (zkusím to sehnat u kamaráda co má PDA s WM5). Když jsem u těch registrů, nainstaloval jsem si na TyTNu čtečku karet WM5torage 1.7 (poslední verze), ale stejně mi nefunguje. Mé PC hlásí, že našlo velkokapacitní disk, začne instalovat nový ovladač a pak hodí hlášku, že se vše nepodařilo a zřejmě to nebude fungovat (a nefunguje). Někde jsem se dočetl, že musím mít odemklé registry. Nevím, jestli je mám zamklé, nebo odemklé a hlavně nevím, jak je popř. odemknout. Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    máš v registrch tyto hodnoty?
    Kód:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Today\Items\"Tasks"
    "Enabled"=dword:00000001
    "Flags"=dword:00000001
    "Selectability"=dword:00000001
    "Order"=dword:00000003
    "Type"=dword:00000003
    pokud ne tak je zkus vytvořit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    starou backoru registry.
    start, nastaveni, pripojeni a v usb to pc odskrtni a zacne to behat. Myslim ten wm5torage.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    ElSoft díky za radu, to už jsem spravoval včera, nebylo tam kromě adresáře a enable-0 nic, ale nepomohlo to. Ale sláva :-), už jsem to našel. Žádná knihovna tam nechybí (vše je v tasksdll.dll), ale je to opravdu pouze nastavením registru. Popíšu to pizději, až budu na PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    Zapoměl si to poslat nebo si ještě nebyl u PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    Vychytávka: po HR přerušit natažení/instalaci souborů (118Kb) z extenderom (restart) a objeví se standardní nabídka vč. task atd... Jinak na Vodafone na požadavek o zaslání cab souborů (lokalizace, custom. atd.) zareagovali bleskurychle - za 20 minut mne je poslali mailem a za dalších 10 min. jsem měl VF1605 počeštěnou a customiziovanou....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Hodiny na obrazovce Dnes
    Od Martincca_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 15:18
  2. Úkoly na úvodní obrazovce
    Od SakyOneill v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 16:06
  3. vodafone 1605 nebo HTC tytn
    Od ladin2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 22:11
  4. Liší se nějak HTC TyTN a HTC Vodafone 1605?
    Od pdainz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 15:13
  5. Aplikace na obrazovce DNES
    Od Banana_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2004, 07:32