Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 20 z 20

Téma: TyTN (přesně Vodafone 1605) na obrazovce dnes chybí úkoly.

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Dobrý den, je tu ještě někdo kdo si pořídit TyTN u Vodafonu?!?Jake s ním máte zkušenosti?Plánuji také jeho nákup, ale po přečtení příspěvku od "PaŠa" jsem trochu znepokojený tím co popisoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    Objevil se první problém s VF1605. V sobotu jsem koupil paměťovou microkartu SanDisc 2GB a VFko ji nenačte. Půjčil jsem si dvě jiné - 256 a 512MB - stejný výsledek. V servisu zjistili že je vadná základní deska ale tu právě na VF1605 nemají, zatímco na klasického TyTna jich mají dostatek. Dotázal jsem se operátora zda mohou týden starý přístroj u nějž se objevila skrytá vada (nenačítá paměť.karty) vyměnit a dopadl jsem neslavně. Přístroj mám odnést do servisu - kde jak jsem už napsal na něj potřebný náhradní díl nemají. Vodafone má 30 dní na vyřízení reklamace a já mám z používání jejich produktu zakoupeného před deseti dny nervy v kýblu..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Aha,tak to je teda paráda.A můžu se zeptat, zda uživatel "Comico" měl stejný problém jako uživatel "PaŠa"?Zajímá mě, zda se chyby u jednotlivých zařízení opakují nebo jestli co kus to jiná závada(bohužel).Předem dík za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6

    Ty problemy jsou individuální a když máš smůlu tak tě potkají i u Dancala. Důležité je, že když máš přístroj v záruce tak je náprava snadná..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Jo jo, to je pravda.Tak se teď budu ještě chvíli rozhodovat a pak se uvidí.Mám možnost koupit toto zařízení pře kamaráda za zvýhodněnou cenu u Vodafonu tak bych ušetřil, ale na druhou stranu nechci šetřit na nesprávném místě.Když se ale podívám i na jiné příspěvky kde si stěžují lidé kteří nakoupili např. u SunnySoftu a mají s TyTNem také problém tak si říkám, že to je fakt asi o štěstí na kus a o té záruce.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Hodiny na obrazovce Dnes
    Od Martincca_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 15:18
  2. Úkoly na úvodní obrazovce
    Od SakyOneill v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 02-07-2008, 16:06
  3. vodafone 1605 nebo HTC tytn
    Od ladin2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 22:11
  4. Liší se nějak HTC TyTN a HTC Vodafone 1605?
    Od pdainz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 15:13
  5. Aplikace na obrazovce DNES
    Od Banana_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2004, 07:32