Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 29 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 435

Téma: E-TEN M700 - tipy, triky a zkušenosti

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    4

    Ahojky. Moc prosím o radu ohledně Wi-Fi. Když se chci připojit k síti, tak mi to jaksi nefunguje, i když mi to najde siíť a připojí se k ní, tak mi nejdou otvírat stránky na internetu. Další problém je v tom, že když se připojím k Wi-Fi, tak se mi to samo připojí i přes GPRS a k internetu se to připojuje přes GPRS, což já nechci Předem děkuji za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    120

    Citace Původně odesláno od geoRG77
    - lokalizace bude velmi brzy
    cloudy: sorry, ale to si děláš srandu, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    58

    RE: Tamika
    Jaký máš router? Tenle problém jsem řešil už s Qtekem 8310 a E-ten se chová úplně stejně. Prostě, s některým routerem to jede a s některým ne! Zatím to nikdo nevyřešil. Např. ASUS je bez problémů, StraithCore nejede atd. WiFi se připojí, IP je OK, ale do venkovní sítě se nedostaneš. Právě proto se to snaží připojit přes GPRS. Kdyby nebyl problém, Gprs se do toho vůbec míchat nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    4

    RE: anoli

    Mám Straight Core WRT-312. Docela mě to štve, proč to tam tedy vůbec dávají, když to pak s ničím nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    58

    Re:Tamika
    Tak to je přesně ten router co jsem zkoušel a na který se to nechce připojit, respektive dostat se na síť. S čímkoliv jiným se ale na ten router připojím. Např.notebook, PC s USB adaptérem atd. Takže něco vadí těmhle našim mazlíkům, ale co, na to nemůžu přijít.Porovnával jsem všechna nastavení mezi Asusem a StraithCorem a na nic jsem nepřišel. Taky mě to štve!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    u x500 a i u M700 mi wifi s d-linkem jede naprosto v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    58

    To věřím že s D-linkem ano. Dělá to problém jen s určitýma routerama. Byla o tom hodně dlouhá diskuse na jiným fóru. Bohužel, bez vyřešení!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    4

    Moc děkuji za odpovědi, i když ne moc pozitivní. Nedá se nic dělat, budu ho hold muset vyměnit .......... ten router samozřejmě
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    58

    RE: Tamika
    Tak jestli to pořešíš výměnou tak veř, že ASUS D500, taky ASUS D500 deluxe a jak píše kolega i D-link pojede spolehlivě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Jinak mám DI-524 a cena je taky OK. Něco kolem 1200 s DPH. Testováno i s ASUS WL-520G DeLuxe a taky OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    120

    Nová lokalizace v1.1 pro ROM 354: http://forum.mobilnaut.cz/mpx/viewtopic.php?p=34612

    Funguje SIM Toolkit, protože lokalizace na novou ROM nemusí obsahovat patch od výrobce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    159

    Jdu na patch, dobré se mnou a zlé (vynechávání písmenek) pryč :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od Tomáš Kubec
    Snažíme se
    tak jsem po nainstalování ROM 354 a nové verze češtiny zjistil nepříjemnou věc. Lokalizace odeberec uživatelsky nastavené programy na tlačítkách telefonu a vrátí tam default hodnoty. To by nebylo až tak hrozné jako to, že mi zmizely z nabídky např. program TomTom, který v anglické verzi normálně po instalaci byl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    45

    tak po instalaci nové ROM 354 bohužel musím konstatovat, že mám pořád stejné problémy co mě trápí. Tzn. při nastavení nového profilu internetového připojení si to telefon po softresetu nepamatuje a dohraje zpátky profil Eurotel, který je ale od výrobce nastaven chybně. Vždy musím ručně znovu a znovu přenastavit. Dalším velmi nepříjemný jevem je, že po spárování s HF sadou v autě nelze editovat žádný tzv. CAR profil tzn. telefon mi např. v držáku při zvonění na normálním profilu, který používám mimo auto vibruje. To by se dalo ještě snést pokud by s tím nesouvisela další závada a to, že když spáruju telefon s HF sadou přes BT tak rozpoznanou sadu přestože je zaškrtlá v telefonu se chová jako headset. Bez tohoto zaškrnutí "use headset" nelze v HF telefon používat.
    Máte někdo s tímto nějaké zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Citace Původně odesláno od RobSol
    že mi zmizely z nabídky např. program TomTom, který v anglické verzi normálně po instalaci byl.
    Nikam to nezmizelo. Aby mohlo být menu lokalizované, tak musela být v adresáři Windows vytvořena nová položka "Nabídka Start", původní "Start Menu" je v systému také. Můžete si tedy zástupce překopírovat a nebo třeba pomocí Total Commanderu vytvořit nové.

    Až tu bude geoRG77, tak vám to ještě upřesní.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 29 PrvníPrvní ... 91011121321 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PocketBreeze 5 - tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 376
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 14:19
  2. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:49
  3. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  4. HTC ActionScreen - tipy, triky, zkušenosti
    Od jan.hronik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 22:45