Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: MDA/XDA 1 a verze ROM

  1. #1
    Pavlos_ce4you
    Guest

    Vážení konečně jsem nalezl tu pravou ROM, bohužel nakonec od Siemense, funguje v ní korektně Sim toolkit, nepadá radiová část. Po všech pokusech s 3.17 od O2 přes kuchtění v Yorch (4.05 - 4.16 o T-Mobile) ´všechny měly docela vážné chyby. Verze od Siemense pro SX56 je zatím stabilní mám jí tam týden a vše O.K. dokonce i Sim toolkit když přijde zpráva banky tak se korektně otevře a můžete si ji přečíst ( bez resetu ha.....), žádné dodatečné programy nezabírají místo, při fashování pozor obsahuje i radiovou část tak že je potřeba vyseparovat pouze ROM (nbf) a pak to funguje. Tak hodně zdaru Pavlos
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pavlos_ce4you
    Guest

    Samozřej mě jsem měl na mysli ROM s WM 2003 verze je A.30.09 Pavlos
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pavlos_ce4you
    Guest

    Tak tady je ten link je to Siemens USA:
    http://www.my-siemens.com/MySiemens/...a_DADS,00.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    Flashnul jsem si to a je to pravda - mohu jen doporučit, pro koho je simtoolkit důležitý (ebanka je pro mě nutnost) tak toto je ta pravá volba... Nejsou tu přidané žádné pičovinky ani vychytávky ale je to rychlé a hlavně stabilní, nechybí například možnost odpojení z netu v bublině connected, které chybí podle mě ve všech ostatních - alespoň ve všech co jsem zkoušel :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2003
    Příspěvků
    193

    I ja jsem si to po kratsim vahani flashnul a jsem konecne po dlouhe dobe spokojenej. Rychlost je opravdu vetsi a zatim jsem nemel problem ani se stabilitou.
    Dekuji za informaci:yes:

    Mira
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    Zdravím vespolek,
    zřejmě konečně spolehlivá ROM. Má tato verze (A.30.09) WModem?
    A pokud nemá, existuje již nějaká ROM pro MDA I s WM2003, která WModem obsahuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pavlos_ce4you
    Guest

    Tato ROM WMmodem nema co ja vim tak to ma az MDA2.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    Zdravím Vás!
    jsem naprostý nováček u MDA/XDA 32mb a mám jej teprve dva dny od TMO, takže 24m záruka.
    poraďte mi, jak to vidíte vy s tím flashem na novější verzi, je lepší ztratit záruku a mít novější verzi, nebo se na to vykváknout a používat druhou sim na banku? jak je na tom procesor s výkonem (u MS je jasné, že nová verze u PC znamená i nový počítač, jinak je nepoužitelný), co získám krom SIM toolkitu, i nějakou další "nezbytnost"? vystřídal jsem spoustu mobilů a poslední byl rok (nejdýl) NK7650 se symbianem, toto je ,pravda, o něčem jiném. díky za informace (nekamenujte mně..... já se rychle zaučím do světa PDA)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od solory
    Zdravím Vás!
    jsem naprostý nováček u MDA/XDA 32mb a mám jej teprve dva dny od TMO, takže 24m záruka.
    poraďte mi, jak to vidíte vy s tím flashem na novější verzi, je lepší ztratit záruku a mít novější verzi, nebo se na to vykváknout a používat druhou sim na banku? jak je na tom procesor s výkonem (u MS je jasné, že nová verze u PC znamená i nový počítač, jinak je nepoužitelný), co získám krom SIM toolkitu, i nějakou další "nezbytnost"? vystřídal jsem spoustu mobilů a poslední byl rok (nejdýl) NK7650 se symbianem, toto je ,pravda, o něčem jiném. díky za informace (nekamenujte mně..... já se rychle zaučím do světa PDA)
    No, když si zazálohuješ tu starou verzi ROM a budeš to používat jen pro T-Mobile, tak záruku neztratíš. I když teď to vlastně jde odblokovat i legálně. Jedinej problém bys mohl mít, kdybys upgradoval i radio část, protože tu původní bys tam už nedal.
    No a co získáš ?? WM 2003 jsou rozhodně rychlejší, budeš si moct přečíst u SMS jméno, bude to počítat zbývající znaky a tak. Já osobně bych tam tu originál ROM nenechával, protože fakt není moc dobrá ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    201

    jasně, znaky u SMS jsou dobrá věc, ale.... Získám i ten SimToolKit nebo ne je potřeba u flashnout vysílací část? dále pak, umí tento prohlížeč netu (IE v 2002) pracovat se zabezpečenýmy stránkama jako např. banka apod.? nebo taky musím mít nový rom? co programy instalované v novější verzi, co umí navíc a co tak je za programy co předchozí verze nemá. díky, další otázky až mně napadnou a.... jestli dostanu odpověď. Díky za trpělivost, příště si koupím leporelo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od solory
    jasně, znaky u SMS jsou dobrá věc, ale.... Získám i ten SimToolKit nebo ne je potřeba u flashnout vysílací část? dále pak, umí tento prohlížeč netu (IE v 2002) pracovat se zabezpečenýmy stránkama jako např. banka apod.? nebo taky musím mít nový rom? co programy instalované v novější verzi, co umí navíc a co tak je za programy co předchozí verze nemá. díky, další otázky až mně napadnou a.... jestli dostanu odpověď. Díky za trpělivost, příště si koupím leporelo...
    Jo simtoolkit získáš. Vysílácí část není potřeba flashovat, i když 4.21 od O2 je výrazně lepší. Co se týká zabezpečenejch stránek, tak by to teoreticky umět mělo. Prakticky je to popsáno v několika diskuzích na CE4YOU. Co se týká programovýho vybavení, tak je vlastně totožný jako PPC 2002, ale většinou v novějších, vylepšenejch verzích. Jistou stinnou stránkou může být, že ne všechen software, který fungoval na PPC 2002 bude fungovat i na WM 2003. Já osobně jsem ještě ale na žádný problém nenarazil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Verze map
    Od vikino v sekci iGO
    Reakcí: 36
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 08:41
  2. Verze ROM
    Od Milanos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-09-2007, 13:30
  3. A 701 verze ROM?
    Od petula.71 v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 10:49
  4. TT GO 700 verze SW
    Od JoNo_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-12-2005, 20:20