Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Voip - SIP klient pro WM5, HTC - znate - pouzivate to nekdo?

  1. #1

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    SIP klient pro WM5 - mate nekdo vyzkouseny nejaky SIP (VOIP) program pro WM5/TyTN?

    Nasel jsem www.truphone.com a pokud jsem to dobre pochopil, plati se tam SMSkou za stazeni. Ma jej nekdo vyzkouseny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    31

    Na svym looxovi sem rozchodil SJphone pres ucet na freecall.com (zdarma volani v ramci freecallu a na pevnou v CR), pres wifi i cradle. Zkousel sem to jen zbezne a nemel cas to vyladit a zkouset nejak vic... mne bylo rozumet v pohode ale ja sem slysel prerusovane, coz pripisuju na vrub duvodu, proc je ted ten loox ted v servisu, takze objektivni bejt nemuzu. Nevim jaxou na tom jiny programy - nezkousel sem, ani jak je to s kompatibilitou TyTNu - nemam moznost vyzkouset, ale myslim, ze za pokus by to mohlo stat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    SJ jsem nasel jen pro WM2003 a to mi neslo nahrat, cradle jsem nenasel, prosim o link, diky moc.

    Jeste je nejaky AGEphone (chodi nekomu?), ale ma zmatenou konfiguraci, prilis mnoho polozek, to se mi povedlo v trialu stahnout, ale nepripojil jsem se (kam se beznym hw phonem pripojim po zadani 3 polozek).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    31

    Ja mam verzi ne pro WM2003 ale pro WM2003SE, na WM5 mi chodila bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    vpe vpe je offline
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Zkusim to, jakou presne verzi?

    Tak muzeme zacit tvorit ten seznam pro WM, WM5:

    Windows Mobile 2003: www.sjlabs.com/sjp.html - nejde mi pod WM5
    www.truphone.com - netestoval jsem, nejde stahnout, jen za SMS? A asi ani neni pro WM?
    http://www.windowsfordevices.com/news/NS8931885223.html - hmm, tak to je PR a to vypada, ze by WM samy od sebe mely mit engine?
    http://www.ageet.com/us/download.htm - nainstalovat verzi beta pro WM5 mi jde, spustit s Pulverem zatim ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    31

    tahle fungovala mne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Podivný dealer - zajímavé ceny, ale znáte ho prosím někdo?
    Od willik_ce4you v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 10:55
  2. www.bestcomp.cz - levne PC,PDA...znate nekdo?
    Od SpeedyTuning v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2006, 21:22
  3. PocketBuilder - pouzivate to nekdo?
    Od bero v sekci Programování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2006, 17:20
  4. Znáte někdo tohle pouzdro na MDA2?
    Od Adam Motvička v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 08-03-2005, 18:45
  5. Znáte tuto aplikaci někdo ? PPX
    Od iloveyou v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-09-2004, 14:26