Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Liší se nějak HTC TyTN a HTC Vodafone 1605?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    Chtěl bych se zeptat,zda je nejaky rozdil mezi HTC TyTN a Vodafone 1605? Předpokládam,že Vodafone bude mít jen vlastní firmare s barvičkama a obrázkama?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Je to to samé, akorát vodafone bude jistě mít vlastní ROMku a hlavně vlastní extromku s customizací pro operátora (nastavení dat. přenosů, graf. téma,..)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ...a má být jen pro firemní zázazníky, takže v klasické nabídce nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    7

    To znamená,že kdyby byl nějaky problém tak přehráním jiné verze ROM by se to řešilo? Nehledě na to,že bych teda přišel asi o záruku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ano.
    Ale to se zárukou se tu řešilo asi 1581x. Takže po 1582.: jediný servis pro HTC v ČR firma GSMobil má v tomto směru divnou politiku a pokud budeš mít v v zařízení jinou ROM a budeš reklamovat i třeba porouchaná HW tlačítka máš smůlu, záruka se neuznává a musíš si opravu zaplatit. Naštěstí (modří vědí) se dá naflashovat před reklamací původní ROMka (nebo její update vydaný oficiálně operátorem) a je to. Jediný problém může nastat, pokud se zařízení "zmrtví" takže už tam nejde nic naflashovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Pozor, mám Vodafone 1605 a zjistil jsem, že první várka, kterou Vodafone CZ přivezl má sice po zapnutí češtinu, a veškerá potřebná nastavení pro Vodafone (sms, MMS, internet atd.), ale při tvrdém resetu o to přijdeš (není součást ROM) dohrávají to tam až v ČR, takže jsem o to přišel. U nastavení to nevadí (můžeš si třeba tady stáhnout potřebné CABy s nastavením daného operátora), ale přijdeš o češtinu. Ovšem na technické podpoře mi u Vodafonu mi ochotně e-mailem poslal CABy s češtinou i licencí a vším ostatním, co do toho "nacpaly" takže v klidu. Tam mi sdělil, že další dodávka TyTNů už to bude mít natvrdo v ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Ještě k té ROM, nevím, co pořád všichni blázníte s tím, že hned chcete přehrávat jinou ROM. Každá ROM má své mouchy, takže bych to nejdřív odzkoušel a pak tprve řešil. Já s verzí ROM u Vodafonu nemám větší problém, problémy, které byly popsány v recenzy na tomto serveru v podstatě nemám. Nejčastěji Vodafone zamrzal, když jsem nechal permanentně zapnutou poštu a SKYPE a to vyřešilo instalací SKYPE do paměti (ne na paměťovou kartu). Od té doby TyTN šlape jak hodinky. Jediný problém který vadí mě - na obrazovku dne nedostaneš plug-in úkoly (tasks). Já jsem na to léta zvyknutý. Jinou vadu jsem neodjevil. Zatím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    ukoly (task) tam mam , stacilo odskrtnout v today a hotovo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    13

    Ty možná jo, ale taky TyTNa nemáš od vodafonu. Já už to prolezl v registrech a Vodafone to má zablokované a úkoly úplně vypustil. Chybí mi v systému knihovna, jestli můžeš, tak mi pošli todaytasks.dll, nebo se to možná jmenuje taskstoday.dll, já už si to nastavím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Puvodni ROM pro HTC TyTN od Vodafone CZ
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 16:57
  2. HTC TyTN a SIM toolkit Vodafone
    Od Žanek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-06-2007, 21:35
  3. TyTN (přesně Vodafone 1605) na obrazovce dnes chybí úkoly.
    Od PaŠa_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 27-02-2007, 22:39
  4. vodafone 1605 nebo HTC tytn
    Od ladin2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 22:11