Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 12 PrvníPrvní ... 2101112
Zobrazené výsledky: 166 až 171 z 171

Téma: PocketKim

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Šeba
    Prosim opět o překlad. Po instalaci BTHTools provest znovu sparovaní BT clip on(GPS) dle obrazku. Např v mem připadě se jedna o com 7.
    IT WORKS!!!!! THANKS A LOT!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Kocir
    Citace Původně odesláno od Šeba
    Citace Původně odesláno od malkekoen

    Myslim, že mohu poradit , ale ma angličtina na to bohužel nestačí - Pokud by někdo mohl přeložit MDA neumí seriovy port- k tomu aby spojení nastalo je třeba nahrat do MDA tuto utilitu, která vytvoří jakýsi virtualní com.Tento potom zaskrtnout po sparovaní GPS v nastaveni Pocket Kim.

    TRANSLATION :: MDA II cannot emulate serial (COM) port by default. You have to use the attached hack that will create it. Then you'll be able to use this new port in PocketKiM.
    I have just installed the hack - but I can't get it to work. Where should the extra serial port be available at? I can only see serial ports from 1-8 and BTC from 1-3.

    PLEASE HELP AGAIN .....
    Hi Guy

    I am not sure if Alturion is able to cover with maps from Navteq Czech Rep. as well as PocketKIM. As I know navteq maps covers main (1st class roads) and 6 cities are made on up to street level (Prag, Brno, Ostrava, Karlovy vary, Plzen, Mlada Boleslav).

    But on other side mentioned PocketKIM does not have good "engine". It means no voice command, worse accuracy of calibration of maps. But you can use it, but it will not be comfortable as well as Alturion or Route66.

    You can also try some programs from www.SMARTMAPS.cz. They do raster bitmaps which looks as normal paper maps, but navigation is not finished yet.
    Several people in this forum has recommended Alturion. I will try a demo of that. But finally i got PocketKim working - NICE!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168

    KS KS je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    29

    Prosím Vás, nějak jsem z této diskuze nepochopil, jestli umí Pocketkim navigovat z ulice do ulice. Někdo z Vás zde píše, že dojel až do Pardubice do ulice, kterou hledal, v nápovědě je uvedeno, že plánování z ulice do ulice není. Jde mi o to, chci-li jet například z Prahy z Václavského náměstí do Ostravy do Brněnské ulice, zda tento program umožní takto cestu naplánovat. V demoverzi je jen jeden plán KV a proto nemohu vyzkoušet. Před koupí bych to opravdu potřeboval vědět. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od KS
    Prosím Vás, nějak jsem z této diskuze nepochopil, jestli umí Pocketkim navigovat z ulice do ulice. Někdo z Vás zde píše, že dojel až do Pardubice do ulice, kterou hledal, v nápovědě je uvedeno, že plánování z ulice do ulice není. Jde mi o to, chci-li jet například z Prahy z Václavského náměstí do Ostravy do Brněnské ulice, zda tento program umožní takto cestu naplánovat. V demoverzi je jen jeden plán KV a proto nemohu vyzkoušet. Před koupí bych to opravdu potřeboval vědět. Děkuji.
    Přímo z ulice do ulice se říct nedá.
    Má v řádu ulic "záchytné body", které mohou, ale nemusí být přímo v ulici, kterou potřebuješ, nicméně jsou podle mě dostatečně blízko.


    V praxi to znamená:
    1. Najdeš si ulici, kterou potřebuješ (tam je podrobnost databáze velice slušná, myslím)
    2. Klepneš na ulici a zvýrazní se ti nejbližší "záchytný bod"
    3. Ten pak zadáš jako waypoint ... a je to
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    73

    Mám jeden dotaz: používám MDAII + PocketKim + SD-501
    absolutně náhodně, někdy po minutě, někdy po 3 hodinách se mi stane že PK zahlásí že nemůže komunikovat s GPS a nepomůže nic než reset MDA.
    Osobně si myslím, že je to nějaká chyba PK, protože jsem to zkoušel s Navigátorem a nekouslo se to ani jednou.
    Setkal se s tím někdo ? Jde to řešit jinak než použitím jiného softu ?

    Butch
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171

    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Máš správně nastavenou komunikaci v PK - Bitrate, Paritu, a vypnuté Infra? Jakou verzi PK máš? Nyní je myslím 2.8, tak si to z PK webu updatuj.
    Já jsem nikdy s PK problém neměl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 12 PrvníPrvní ... 2101112

Podobná témata

  1. Nedostatky PocketKim CZ Pro
    Od FredMed v sekci PocketKiM
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 31-03-2006, 12:31
  2. PocketKim + Tom Tom GPS konflikt.....
    Od Carramba v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-07-2005, 22:08
  3. Nový PocketKim???
    Od Hanys_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 10:03
  4. Problém s GPS / PocketKiM
    Od Commando_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-01-2005, 22:25
  5. PocketKim+LOOX 720
    Od snoopy_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 15:06