Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 12 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 171

Téma: PocketKim

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Ještě jeden dotaz, kolik místa zabere nainstalovaný PocketKim Pro ?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    Verze CZ PRO zabere cca 8.1 MB
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Pocket Kim znám,ale tuto aplikaci nemám.Momentálně jsem zakoupil Smart Map.Jedná se o atlas ČR 1:100 000 a je myslím celkem dobrý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Citace Původně odesláno od gm
    Pocket Kim znám,ale tuto aplikaci nemám.Momentálně jsem zakoupil Smart Map.Jedná se o atlas ČR 1:100 000 a je myslím celkem dobrý.
    A jak Ti funguje s GPS? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od Frankie
    Citace Původně odesláno od gm
    Pocket Kim znám,ale tuto aplikaci nemám.Momentálně jsem zakoupil Smart Map.Jedná se o atlas ČR 1:100 000 a je myslím celkem dobrý.
    A jak Ti funguje s GPS? :?:
    No tak to se přiznám,že nemám.Ale uvažuji o tom.Nejlépe přes Bluetooth.Jaké GPS používáš ty??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    PocketKiM jsem bez sebemensich problemu pouzival jak s CF GPS znacky tusim Transplant, tak i s BT GPS od Socketu. Chodilo to jako vino
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    41

    Jaka jsou meritka map PocketKim? Ani na homepage jsem to nenasel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No, ono je to problem, protoze je to plynule zoomovatelne, takze meritko jako take to nema, je to vektor. Mozna by stalo za informaci spis, z jakeho meritka vychazeli. Ale i to je informace nepodstatne, clovek ta vidi vse, co potrebuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od hybo
    No, ono je to problem, protoze je to plynule zoomovatelne, takze meritko jako take to nema, je to vektor. Mozna by stalo za informaci spis, z jakeho meritka vychazeli. Ale i to je informace nepodstatne, clovek ta vidi vse, co potrebuje.
    No ja si myslim, ze info o podkladu rekne hodne. Urcite bude lepsi vychazet u mesta treba z 1:15k, nez 1:50k. Vektory ani zoom si ztracene detaily uz nevymysli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Souhlasim. Ja jen vychzazim z toho, ze ho mam a vim, co tam je :-) a vim, ze je to postacujici. Ulice, budovy a podobne veci tam jsou. Samozrejme, to nic neznamena, to mohlo by i z tech 1:50k, ae taky vim, ze s GPS to ukazuje presne, takze meritko, at bylo jakekoliv, je postacujici na to, abych se v praze nestratil. No, i kdyz, ja bych se stejne stratil, ale ne diky Kimu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od hybo
    Souhlasim. Ja jen vychzazim z toho, ze ho mam a vim, co tam je :-) a vim, ze je to postacujici. Ulice, budovy a podobne veci tam jsou. Samozrejme, to nic neznamena, to mohlo by i z tech 1:50k, ae taky vim, ze s GPS to ukazuje presne, takze meritko, at bylo jakekoliv, je postacujici na to, abych se v praze nestratil. No, i kdyz, ja bych se stejne stratil, ale ne diky Kimu :-)
    Tak to mi staci ;-)
    Ted jeste, kdyby slo do zakladu PM dokupovat jednotliva mesta, hned bych si to poridil. Do vetsiny z tech nekolik desitek mest se v zivote nedostanu :-) I kdyz je fakt, ze to nikdy dopredu nemuzu vedet a pak ze dne na den shanet mapu by bylo asi obtizne. Leda by je davali na netu treba s tydenni funkcnosti a do te doby bych jim zaplatil za klic k odblokovani casoveho intervalu. No nic, moc fantaziruji :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No, alespon to nechcete zadarmo :-) POkud tam neni mesto, co chcete, mozna bude casem. Ted se pocet mest zvednul a pokud budeme kupovat a platit, pujde to urcite dal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    41

    No spis naopak. Moc mest, ktera asi nikdy potrebovat nebudu, cili ze bych si vybral jen nektera a mozna by to bylo trochu levnejsi. No ale i tak to jde.

    btw. s tim "zadarmo"... to je neco jak se mnozi rozcilovali, ze za IDOS chteji celych 350 Kc na rok - "jaka hanebnost!" To je fakt smesne. Mnozi z tech pohorsenych nechaj v hospe za vecer vetsi castku a maji z toho akorat bolehlav po ranu. Cena odpovida vykonu, stejne jako u PM, takze nemam duvod se rozcilovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Noooo, u tohodle bych dokazal trosku pokecat, ale nemam to smysl. Nerikam,z e Idos ma byt zadara, ale k cemu je ? Je to podpora cestovani, je to neco, diky cemu mam lepsi moznost vybrat a vyhledat, co potrebuju. Jenze pak musim zaplatit te same spolecnosti, nebo jeji matce, za to, aby me odvezli. Platim tedy 2 krat tomu samemu. To jako kdyby po me chteli zaplatit jeste zvlast papir, na kterem je infromace o tom, co jsem zaplatil (coz ho i platim, ze jo), ale chteli by to zvlast. Nebo placeni na infopointech. Ale to je vazne OT :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    41

    No ja si myslim, ze tech 350 Kc odpovida tomu, ze kazdy tyden nejmene 2x vyjdou vzdy nejake aktualni jizdni rady, ze k tomu vidim mapu, cenu a treba i zapojeni vagonu ;-) Je to hodne prace. Ale to bychom asi meli resit jinde :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 12 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nedostatky PocketKim CZ Pro
    Od FredMed v sekci PocketKiM
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 31-03-2006, 12:31
  2. PocketKim + Tom Tom GPS konflikt.....
    Od Carramba v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-07-2005, 22:08
  3. Nový PocketKim???
    Od Hanys_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-01-2005, 10:03
  4. Problém s GPS / PocketKiM
    Od Commando_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-01-2005, 22:25
  5. PocketKim+LOOX 720
    Od snoopy_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2005, 15:06