Chci se zeptat, odkud se dají stahovat novější verze ROM.
Chci se zeptat, odkud se dají stahovat novější verze ROM.
prosím řešte zde pouze recenzi
zkusil bych projít téma ASUS P525 a případně se zeptal tam
tak recenze supr zajimalo by me v kterym spb benchmarku jste delali ty testy mam verzi 1.6 a haze to desne male hodnoty alespon po vypocteni na strance vyrobce jedine graficky vykon odpovida ale 800 bodu za procesor se mi zda pramalo a to jsem to testoval prirozene v turbo rezimu...
EDIT: tak hodnoty jsou jiz v normalu dokonce nektere mnohem vyssi nez se namerili pri recenzi nefunguje mi akorat test s word dokumentem nacte soubor a dela to porad dokola nez vypise chybu a jde na dalsi test nevite kde by mohla byt chyba???
AhojkyPůvodně odesláno od MaxT
v recenzi jsme narazil na ne moc srozumitelně popsaný nedostatek.:"...nepříjemnou absenci nějakého chytrého nástroje pro vytáčení telefonních čísel..."
Nějak mě to vyznělo že snad seznam čísel...je nějak nepřístupný,nebo přístupný ale přes nějaké "okliky".....fakt nevím jak tu kritiku pobrat.
Jaký s tím máš zkušenosti, je to fakt taková mizérie?
No ono je to myslené tak, že tam nie je systém vytáčania ako na Smrtphonoch s WM, t.j. stlacate písmena formou T9 a vybera sa vam kontakt podla zastupenia znakov, áno, kontakty tam sú, ale iba tak ako ich stvoril MS a klavesnica si s nimi veľmi nerozumie,( , takže keď chcete vybrať kontak z kontaktov, musite najskor voist do filtracneho riadka hore v obrazovke kontaktov a nasledne prepnut klavesnicu do systemu znakov a este vypnut T9, co je naozaj nepohodlne, preto odporucam nainstalovať SmartDial programcek a je po starostiach, ak nenajdes, ozvi sa, prepošlem na mail
Mě se nejvíc osvědčil CeleDial.
Hledejte na foru CeleDialENU.cab
Skúšal som CeleDial teraz pred chvilou, avšak mne napríklad nevyhovuje, stači mi SmartDial, asi to bude vec vkusu![]()
inak, neblbne vam niekomu ten joystick na phone ? mne niekedy zblbne tak, ze mi nejde smer hore a nejde potvrdzovat(, a potom sa tak po 1 dni ukludni a zase funguje ako ma... divne
Mě joystick taky někdy zablbne a nefunguje nějakej den. Pak zas pohoda.
Teď zas musím většinou potvrzovat dvakrát, protože na první zmačknutí joystiku pda tak z 50% nereaguje.
no presne, ja to mam teraz tiez s takou ucinnostou cca 1x potvrdenie OK a 2x treba potvrdit na dvakrat( dokelu, mam pocit, ze to je vlhkostou, raz som sa lyzoval a mal som ho v bunde a vyzrazala sa mi na nom voda a vtedy mi to blblo prvy krat a teraz som ho zase mal vo vrecku na nohaviciach a vyzerá to znova na pot.... je to aj tak divne
Celedial má jednu hlavní výhodu, kterou jste možná přehlédli. Funguje i z Today obrazovky. Stačí začít psát číslo a hned hledá.
no to robí aj SmartDial)
Už je k dispozici nějaký stabilní "oficiální" firmware od kolegů z Ruska?