Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Jak pracovat s wifi?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    Vidím, že odpovědi jsou tu opravdu rychlé tak mám ještě jeden dotaz.

    Mám wifi a na univerzitě máme zavedenou wifi síť. Jakým způsobem se dá s tímto pracovat? Chci říct, je možné přijít na dosah wifi vysílače a jen tak se připojit na internet??? nebo je nezbytné znát nějaké přístupové heslo nebo tak něco???

    Děkuji za odpověď a případný návod JAK NA TO...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    většinou stačí wi-fi zapnout a pokud je nějaká síť v dosahu, tak se tě to zeptá, jestli se k ní chceš připojit.
    Pokud to po tobě potom bude chtít heslo, tak jsi skončil.
    Většinou u nezabezpečench sítí je v názvu: (unsecured)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ano, ale není to uplně tak. Jestli dobře vím, tak takhle to jde poze pokud WiFi podporuje hotspot. Jinak je patřeba zadat adresa sítě a tak se k ní teprve připojit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    Takže se domluvit s administrátorem (správcem) sítě, pak to nastavit na PDAčku a po té si už jen užívat netu jo?? Fajne..

    No pak to vyzkouším. Díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Mno tak jestli máš možnost se domluvit se správcem sítě tak je to nejleší řešení. On ti může dát i přístupové heslo a bude to
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    No možnost mám.. otázka, jestli mi ty informace dá že??? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Proto jsem psal že může. Jestli je to školní síť fungující třeba mezi dvěma servery tak ti to heslo pravděpodobně nedá, ale jestli je tam WiFi kvůli i studentům tak by neměl být problém
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    jj... dám vědět jak to dopadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    Jo a podle ankety vidím, že své drobečky vážně milujete

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    pokud najdeš svou školu na tomto seznamu, tak myslím že nebude problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    jj... díky našel... hned na prvním místě.. takže bez problému. Slezu do sklípku a jde se na to... zkusím to i v přednáškových síních...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    Skusal sa niekto pripojit na wifi siet s overovanil EAP-TLS (IEEE 802.1x overenie pomocou elektronickeho certifikatu)? Certifikat mam, ale stale sa mi neda pripojit. Skusal som uz vsetko mozne aj nemozne.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Jak správně pracovat s paměťovou kartou?
    Od Vikio v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 14:41
  2. Active Sync prestal pracovat
    Od michallos007 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 11:56
  3. Je mozno takto synchronizovat/pracovat s postou?
    Od cenebris v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-08-2005, 10:39
  4. Jak pracovat s PC bez nainstalovaneho Activesync?
    Od najko v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-11-2004, 16:07
  5. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 21-08-2004, 23:22