Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Problém s A-DATA MMC 4GB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Mam FS Loox C550 a dneska jsem si koupil A-DATA MMC MultiMedia Card 4GB HiSpeed 200x (vim, ze tuhle kombinaci tu ma uzivatel capy a podle toho co psal tak je s ni spokojen).
    Kartu jsem vlozil do PDA a ten ji vubec nedetekoval, tak jsem ji dal ctecky co ma bracha na pocitaci a po mensich problemech se mi podarilo ji nacist a posleze naformatovat.
    Vlozil jsem ji do PDA a vse se zdalo byt uplne v pohode - karta chodila bezvadne (zkousel jsem na ni dat obrazek z bratrovyho pc).
    Potom jsem pripojil PDA pres kabel k mymu pocitaci a skusil jsem prenyst taky nakej obrazek - prenos probehl taky v pohode. Tak jsem zkusil neco vetsiho - film (mel asi 160MB), ale hned po chvili to hodilo chybovou hlasku, ze prenos neprobehl v poradku. Zkusil jsem to znovu a opet chyba. Zkusil jsem prenyst znovu ty obrazky co jsem tam daval predtim a uz to neslo (dokonce nesli ani smazat).
    Provedl jsem soft-reset a PDA se opet zacalo chovat, ze o karte vubec nevi. Zkusil jsem ji tedy znovu naformatovat na bratrovym pc a tam uz to nejde taky (kdyz kliknu pravym na ctecku s vlozenou kartou, hrozne dlouho tam jsou presypaci hodiny a nic se nestane).

    Nevite nekdo co s tim? Myslite, ze ta karta pude nejak rozchodit nebo to je proste nakej vadnej kus?

    Diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Muze to byt vadny kus, ja radeji kupuju osvedcene a kvalitni znacky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    103

    Ja jsem ji tenhle tyden reklamoval,vadny kus,uz mam dobropis,mam uz obednanou jinou,ale SD.Ja jsem ji v PDA vubec nevidel,a v PC mi ukazovala vel.989 MB. Stavase to,a to uz jsem mel hodne karet.Jedine reklamuj
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od condys
    Ja jsem ji tenhle tyden reklamoval,vadny kus,uz mam dobropis,mam uz obednanou jinou,ale SD.Ja jsem ji v PDA vubec nevidel,a v PC mi ukazovala vel.989 MB. Stavase to,a to uz jsem mel hodne karet.Jedine reklamuj
    diky za prispevek, tos me uklidnil

    btw. kupoval jsem to v Praze v alzasoftu, nemate tam nekdo zkusenosti s reklamaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    tak jsem tu tak ruzne docet, ze v alzasoftu je to s reklamaci docela spatny, tak jsem teda zvedav jak to dopadne

    jinak vybral jsem 3 karty, ktery bych chtel misto ty vadny, kterou byste doporucili k tomu FS C550? (asi budu brat tu prvni)

    PRETEC Secure Digital 4GB Cheetah 133x
    http://www.alza.cz/pretec-secure-digital-4gb-cheetah-133x-d59264.htm

    A-DATA Secure Digital 4GB HiSpeed 150x
    http://www.alza.cz/a-data-secure-digital-4gb-hispeed-150x-d57988.htm

    PRETEC MMC MultiMedia Plus Card 4GB 150x
    http://www.alza.cz/pretec-mmc-multimedia-plus-card-4gb-150x-d59269.htm

    diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    103

    TAK JA JSEM USPESNE REKLAMOVAL,VADNY KUS.KOUPIL JSEM 4G TRANSCEND SD 150X.SLAPE V POHODE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od condys
    TAK JA JSEM USPESNE REKLAMOVAL,VADNY KUS.KOUPIL JSEM 4G TRANSCEND SD 150X.SLAPE V POHODE.
    hmm, po tyhle karte jsem taky koukal, ale v alzasoftu ji nemaj, a pochybuju, ze mi vratej prachy, abych si ji koupil nekde jinde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Já měl z Alzasoftu A-Data 4GB SD, která také nebyla čitelná jak v PC tak vPDA, reklamace proběhla výměnnou za novou a funkční hned na místě v Alza.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od blitzer
    PRETEC Secure Digital 4GB Cheetah 133x
    http://www.alza.cz/pretec-secure-digital-4gb-cheetah-133x-d59264.htm
    PRETEC je dobrá značka, šel bych do ní. akorát bych si ověřil kompatibilitu, mám pocit, že někteří výrobci dělal v klasickém SD standardu i kary větší, než 2GB, které ten standard podporuje a pak se objevil standard SDHC, který ty 4GB podporuje oficiálně, ale není ty vždy vzájemně zaměnitelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    tak uz jsem uspesne reklamoval )
    podle toho co jsem tu cetl o reklamacich v alzasoftu, jsem mel docela strach jak to dopadne, ale vsechno slo uplne v pohode
    hned mi vydali jinou kartu (ten samej typ A-DATA MMC MultiMedia Card 4GB HiSpeed 200x) a ta funguje v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    blitzer:
    Mám tu samú kombináciu FS C550 + A-Data MMC 4GB. V PDA som s ňou doteraz nemal problém, ale napr. v čtečke mi vobec nejde čítať. Ale to može byť chyba čtečky, pretože v notebboku, čo má manželka, normálne prečítať ide.

    Ale tak pred týřdňom sa mi stala celkom nemilá vec. Normálne "zmizol" jeden adresár, konkrétne s mapou pre TomTom. Bol sice vidieť, ale pri pokuse o jeho otvorenie v TotalCommanderovi mi vypísalo nejakú chybu 13 - Error 13 opening dir, alebo niečo podobné. Vo File exploreri som ju sice otvoril, ale bola prázdna, takisto aj pri prístupe cez ActiveSync - prázdna :-(

    Tak som ten adresár vymazal, lenže to miesto, čo obsadzoval, zostalo obsadené. Takže mám na 4GB karte obsadené miesto 3GB a volné miesto zhruna 500 MB.

    Dá sa nejako ten priestor uvoľniť ? A je to na reklamáciu ? Kúpil som to v Mironete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Ja mam s A-data jen ty nejhorsi zkusenosti. A moje okoli taky. Chtel bych jinou znacku (cokoliv, jen ne A-data). V Mironetu byvaji vctricni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od Marek71
    blitzer:
    Mám tu samú kombináciu FS C550 + A-Data MMC 4GB. V PDA som s ňou doteraz nemal problém, ale napr. v čtečke mi vobec nejde čítať. Ale to može byť chyba čtečky, pretože v notebboku, čo má manželka, normálne prečítať ide.

    Ale tak pred týřdňom sa mi stala celkom nemilá vec. Normálne "zmizol" jeden adresár, konkrétne s mapou pre TomTom. Bol sice vidieť, ale pri pokuse o jeho otvorenie v TotalCommanderovi mi vypísalo nejakú chybu 13 - Error 13 opening dir, alebo niečo podobné. Vo File exploreri som ju sice otvoril, ale bola prázdna, takisto aj pri prístupe cez ActiveSync - prázdna :-(

    Tak som ten adresár vymazal, lenže to miesto, čo obsadzoval, zostalo obsadené. Takže mám na 4GB karte obsadené miesto 3GB a volné miesto zhruna 500 MB.

    Dá sa nejako ten priestor uvoľniť ? A je to na reklamáciu ? Kúpil som to v Mironete.
    asi jedine format
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hm, ja jen si konecne vsiml, ze se tady neustale resi MMC karty. Kupujte SD, mate-li v cihle SD/SDIO slot. Zpetna kompatibilita s MMC je hezka vec, ale je to jen "kompatibilita". A rozdil v cene jsou dneska jednotky korun.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    Poradte: n560 s A-data 4gb 200x - funguje
    citacka notebookova s kartou - citacka ju objavi, ale neotvori a hlasi moznost formatovania, ale to nefunguje. Formatoval som cez PDA (aky format zvolit?).
    Nejake napady?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Hx4700 a 4GB SD karta od A-Data - Problem
    Od Namornik. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-07-2006, 22:18
  2. MDA Compact a 1GB SD A-Data 150x - problem
    Od totem_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 23:25
  3. DATA PHONE III - problem
    Od kozarp v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-01-2005, 20:30