Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Mio A701 - ROM Oki|024.65a.66.3.5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    http://www.fourpages.co.uk/mioA701/viewtopic.php?t=2093
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Oj, mal som take tusenie ze nova Okiho ROMka pride 3 dni potom co som predal Mio
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Klasika, včera jsem konečně přeflashoval 020 a dneska musí vyjít nová verze. Ale pohled na anglické forum mě zas uklidnil, zatím je releasnutá jen BASIC edition.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Klasika:

    The 2 sec delay is still there
    The bluetooth problem is still there

    Jak ja som rad ze uz Mio nemam
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    15


    a co mas misto mia ? ..2sec delay me dost stvou a to jsem zkousel uz kdejakou romku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Ja som predal a siel do SE K800i. Je to trosku mimo misu -> pre mna bolo klucove A2DP prehravanie na BT stereo. Takze som ozelel GPS aj WM5, co mi nechyba, a teraz sa vytesujem, na K800 je BT stereo uplne v pohode, pocuvanie bez jedineho seknutia, pripojenie staci zapnut headset a mobil si ho sam spoji, prijmanie hovorov a telefonovanie uplne bez problemov.

    Koli tymto problemom uz neverim otvorenym OS tak WM5 aj Symbian a viac verim firmwarovym - mas menej funkcii, ale tie co mas funguju spolahlivo. O takom dokonalom fungovani BT si MIO moze nechat snivat - dufam ze minimalne vacsinu veci Oki postupne vyriesi, ale aj tak, po mesiacoch trapenia sa s Miom si teraz krochkam blahom. Mio mi absolutne nechyba, jedine co mi bude chybat bude komunita ludi okolo Mia tak tu ako aj na "Unofficial Forum" - to je znama vec, v nudzi spoznas priatelov
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Tak už vyšla i PLUS edition
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Ten novej skin na dialeru je naprosto otřesnej. Barevně je úplně jinde než celá ROMka, kulaté rohy nekorespondují vůbec sa ničím, díky použití barevného přechodu v klávesnici je každá číslice jinak čitelná (některé hůře, některé lépe). Netuší někdo jestli to jde vykopat pryč ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    povedlo se nekomu tenhle strasne hnusnej dialer jakkoliv zmenit, vyndat, znicit, nahradit? to je fakt prisernost nejvetsiho kalibru
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    To hawkens:
    No jo telefony s OS asi nikdy nebudou tak rychly jako telefony s klasickym firmwarem to snad ani nejde protoze firmware ma kazdy zvlast optimalizaci na konktretni hardware a na jinym nejede (jestli nekdo vyrukuje ze mu treba na CX70ce jede firm z CX65 tak odpovidam ze to jsou stejny founy ). Jinak ja Mio vyuzivam hlavne jako telefon a nestezuju si Mohlo by to byt lepsi to jo ale jsem proste spokojenej btw vis ze na eriky jsou taky patche jak byly na siemensy?

    To pospik:
    Treba na http://www.spbsoftwarehouse.com/unithemes/ jsou zadara skiny na dialery, ale urcite nejdes lepsi kdyz trochu sjedes google
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Citace Původně odesláno od Amigaman
    2sec delay me dost stvou
    Zkus si jen tak zprdele nechat u operatora vymenit SIMku Me to nedelalo ani se starou ale tak s novou bylo poznat ze je Mio stastnejsi Podle me vsechny mobilni Wokna (dost mozna i Symbiany, Linuxy atd.) jsou hodne zavisly na SIMce a operatorovi:/ Jen se staci mrknout na opravy v novejch AKU kolik se jich tyka operaci se SIMkou
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    diky,ale ja jsem se asi spatne vyjadril.. nejenze je neskutecne hnusnej, ale bohuzel je i funkcne spatnej. ten starsi vyhledava podle T9, najde nekolik jmen, ja si najedu kurzorem, zmacknu volat a je to ok
    ten novej taky hleda podle T9, zobrazi mi 4 jmena, na to jmeno pak musim tuknout prstem (nefunguje krizak - ten posune stranku na dalsi 4 jmena), pak dam volat, pak si jeste musim vybrat na jakej telefon chci volat nebo jestli chci poslat sms a pak teprv to vytoci
    v tu chvili uz jsem byl vytocenej ja, takze jsem to zase smazal a dal starsi romku. mozna jsem tomu moh dat vic casu, ale nemel jsem na to naladu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    To pospik:
    No a co si stahnout z mio-tech.be jejich dialer?

    BTW tuhle OKIho ROMku hodnotim jako zatim nejlepsi ROMku na A701ku (po oficialni R64ce samozrejme).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 162
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 16:35
  2. CZ v Mio A701
    Od Vally v sekci Mio
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 04-01-2007, 15:47
  3. MIO A701 a SMS
    Od venna_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2006, 19:16
  4. A701 & TMC
    Od pospik v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-09-2006, 10:11
  5. Kde MIO A701
    Od karpro v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 14:23