Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vyzvánění na MDA Vario MP3 - jak na to?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    nevite nekdo jak nastavit vyzvaneni treba na prichozi sms ale MP3, protoze tam uz jsou nejaky nadefinovany a nejde vybrat jiny a jsou to jen waw :dead: vite nekdo? pomozte pls
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    25

    Musis si skopirovat Mp3 ktoru chces ako zvonenie do Windows/Rings a potom si ju uz iba nastavit!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    91

    V freewarovy rubrice je MP 3 pacher.Nainstalujes a pak si muzes bez problemu pridat MP 3 jako zvoneni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Pokud dobře čtu, tak ho zajímá mp3 jako ton upozornění na SMS a to myslím nejde. Jedině převést mp3 na wav a ten nakopčit do \Windows
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    no prave jenze to nejde ani kdyz je to jako wav ve windows, jedine tak mozna nejakej program na to ale to se mi vubec nechce instalovat program jen kvuli tomu
    proste nejdou ani wav, jen ty co jsou ve vyberu, nezalezi kdyz tam nejaky pridam protoze se v tom vyberu stejne neukazou
    proto se ptam jestli nekdo vi jak na to, treba nejaka uprava v registrech nebo neco takovy

    Necituj předchozí příspěvek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Vyzkoušej dát to wav-ko přímo do rootu paměťové karty
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1

    Taky by mně zajímalo jak nastavit na qtec9100 sms v mp3 nebo budik v mp3??? dik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    měl bych dotaz jak to provést na Variu aby šlo brát melodie na vyzvánění z karty. U MDA1 mi to šlo ale u Varia to nemohu rozchodit. Má to takto někdo a poradí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA Vario III - problém - nelze nastavit mp3 vyzvánění
    Od Leeloo de Ramalis v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 30-10-2008, 13:47
  2. Mp3 vyzvánění
    Od xpeldax v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-04-2007, 20:09
  3. Vyzvánění - MDA Vario?
    Od Duf v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-04-2006, 15:16
  4. MDA Vario a vyzvánění
    Od macula_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 01-03-2006, 19:27