Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: CZ v Mio A701

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    tak jsem tu zase já,otrava,ale dostavil se ke mě takový problém,celou dobu (asi půl roku) šla čeština v pohodě,akorát teď mi nějak blbne.Všeude jde,jak má,pouze u zpráv mi píše místo OD KOHO --> From a KOMU --> To ,tedy anglicky.Je to divný,protože jinde jde CZ normálně.Několikátý restart nepoémáhá,tak nevím,jestli mám přeinstalovat CZ,setkal se už s tím někdo??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    vypadá to na nabouranou lokalizaci,protože nešla ani nainstalovat nová a ani odinstalovat stávající (
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Toz tedy HR a nainstalit odznova...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    tož teda to je až jako poslední věc,jen mě zajímalo,jestli už se s tím někdo setkal :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    No ja myslim ze ked pises ze vsetko ostatne ti funguje, tak bude asi jednoduchsie sa naucit OD KOHO --> From a KOMU --> To...a mas po problemu :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Proc? Tolika prace to neni a vysledek dozajista zaruceny....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    no,nakonec to tak dopadlo,ale hlava mi to nebere,proč všude jde jen u dvou slov ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    no,nakonec to tak dopadlo,ale hlava mi to nebere,proč všude jde jen u dvou slov ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    M66 M66 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    116

    Jj, stalo se mi něco podobného. CZ byla v pořádku a najednou koukám, že v seznamu u zpráv je "inbox" místo "přijaté" a ještě něco. Když jsem instaloval novější verzi od Sunnysoftu, tak se mi to jednou také nějak kouslo a bylo to docela dramatické. Teď to řeším tak, že nejdřív odinstaluji starou verzi, pak dám novou a používám jen malou lokalizaci. U velké mi totiž potom nejde eKeyboard. I když, jak si uvědomuji, jsem ho vlastně ani nepoužil. Nějak jsem si zvykl na ten stylus a "dospělou" klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 162
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 16:35
  2. Mio A701 - ROM Oki|024.65a.66.3.5
    Od Martynet_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 00:22
  3. MIO A701 a SMS
    Od venna_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-10-2006, 19:16
  4. A701 & TMC
    Od pospik v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-09-2006, 10:11
  5. Kde MIO A701
    Od karpro v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-07-2006, 14:23