Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Baterie do Qtek 8310 s kapacitou 1400mAh

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Již mi pomalu ale jistě dosluhuje baterie v mém miláškovi, a tak okukuji čím ho nakrmím.
    Na ebay.de jsem našel baterii s kapacitou 1400mAh. Nevíte jestli tyto baterie v Čr někdo prodává?

    http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...MakeTrack=true
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    No ja budu taky brzo kupovat, ale rozhodne ne na eBay ale TADY.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od hujer
    No ja budu taky brzo kupovat, ale rozhodne ne na eBay ale TADY.
    Super to je ono...!!!

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    no a je ta baterka stejna i na Qtek 8310 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    to už jsme tu řešili kdysi dávno,je stejná a vypadá dobře můj Qtek už má 13 měsíců a zatím se drží,tak asi mu ji taky koupím :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    Zakoupeno z Německa přes e.bay (viz link nahoře). Dodávka poštou 14 dní, cena celkem 17,40 EUR a vypada to, ze je v pohode, o krapitek vetsi, ale nakonec zaklapla. Nema ale popis jestli je 1400mAh, pouze uvedeno, ze se jedna o Li-Pol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Tak koukam, ze standartni baterie je celkem na nic. Muj qtek ma ted asi 14 mesicu, koupoval jsem starsiho kdyz mel 8, tak nevim jak to bylo predtim. Baterka vydrzi max 2 dny celkem malyho provozu, pri vetsim zatizeni den a neco. Nicmene, to by se dalo este prezit. Ale ted mi to zacalo blbnout, ze se neda dobit na 100%. Tak malo mi zatim nevydrzel zadnej akumulator v nejaky e-hracce.
    Strejda google mi poradil:
    1
    2
    3
    Mate nekdo nejakou z nich?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    to saman
    skoda ze to nejsou ty 1400 stovky. mam v telefonu asi jako ostatni 1150 a myslim ze mensi kapacita je jen na skodu.ze zlepseni nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 8310- zobrazeni stavu baterie
    Od dav-id v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 20-11-2007, 20:01
  2. Asus A730 - modifikace baterie - výroba baterie s kapacitou 2900 mAh
    Od Cesinek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 07:48
  3. Qtek 8310 & záloha hodin (zál. baterie)
    Od RadimK_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 00:40
  4. Qtek9100 a baterie s větší kapacitou?
    Od DrazekV v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-09-2006, 22:00
  5. Qtek 8310 - Náhradní baterie Li-ion 3.7 V, 1150 mAh
    Od Milan Švec v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-04-2006, 16:24