Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Folie na display - www.display-folie.cz nemáte s nimi zkušenosti?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    7

    já prozatím nemám,ale jsou velmi levné 150kc za 4 folie...nekoupil nekdo a nevi jestli je to kvalitni foile? diky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    nemam zkusenost s temito foliemi, ale odobne bych rekl: Cim drazsi, tim lepsi. Mival sem dolie za 60kc/ks, ale po tom, co sem zkusil folii Brando, nesel bych zpet ani nahodou. Pro zajimavost nejake vyhody drazsi folie:
    1) Stylus po tvrdsi folii MONOHEM lepe klouze
    2) Nesedre se tak rychle
    3) Nebere svetlo displaye (neztmavuje)
    4) Nemeni barvy

    takze asi tak..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    7

    Tak jsem poridil taky brando a neprohloupil jsem, mensi investice se urcite vyplati, dik zes me odradil od levnejsich
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Jsem rad, ze sem mohl pomoci.. ) At slouzi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    Plne souhlasim s xhladi07. Kamarad chtel usetrit a stalo to za to koupil si levnou a tyden na to brando
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A kde by se dala koupit Brando folie.. Hledal jsem na netu a nasel jsem, ale vubec nemam tuseni jaky druh koupit na moje MIO
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Asi jsi moc nehledal, stačí dát do googlu Brando fólie Mia A701 a hned první odkaz http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/110...-mio-a701.html
    je tam, kde nakupuji i já
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nebo se zeptej v AH Mobile - tam ti ji i za malý poplatek odborně nasadí. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    a nasadí i už použitou? nějak prasácky jsem si ji nalepil a vypadá to docela otřesně (dá se samozřejmě sundat a znova nandat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To se zeptej přímo tam. Pokud jsi tu fólii kupoval u nich, tak možná. jinak mi to přijde trošku chucpe. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Folie na display
    Od simon111 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 11:46
  2. HTC Touch Pro (Vario IV) - fólie na display
    Od lightning_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 17-04-2009, 16:39
  3. Folie na display
    Od kyznoh v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 07:30
  4. hx4700 Ochranna folie na display
    Od Random65 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-12-2004, 10:14