Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vario a ActiveSync - stále načítání nastavení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Prosím o radu, mám nově Vario, nainstaloval jsem ActiveSync, propojil jsem jej přes USB s PC a stále mi to píše "Načítání nastavení" už přes půl hodiny. Když dám zařízení prozkoumat, nalezne to soubory ale když je chci například přenést do PC tak to nepřenese (píše to že soubory přenáší). V čem je problém? Nebo to poprvé trvá načítání nastavení déle jak půl hodiny? Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To bude starý známý problém s firewallem. Už se to tu mnohokrát řešilo - použij tlačítko hledat!

    Přesunuto do +Komunikace a synchronizace
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsem hledat, ale nenašel jsem :-( Navíc na osobním PC bylo vše bez problému ale na pracovním PC to ne a ne rozchodit. Vypnul jsem firewall, odinstaloval AVGcko a porad se ne a ne pripojit :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jen tak me napadlo....AS ve strojku se pri konfiguraci prvniho partnerstvi pta, zda ma byt nastaven k synchronisaci s pouze s timto PC nebo s vicero. Aby nebyl problem tam....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    No to se ptá, ale až po načtení nastavení které normálně trvá cca 4 sekundy. V tomto případě prostě stále píše načítání nastavení a ne a ne se spojit.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    27

    mám stejný problém s asusem p525, asi 3 týdny fungoval a najednou se nepřipojí ani k ntbku ani k PC. Zkoušel jsem různé kabely, různé usb porty, přeinstaloval jsem AS, bohužel nemam zálohu a teď už ji ani neudělám tak nemůžu udělat HR. Přitom síťové připojení ve win je v pořádku, nevím kde je chyba, firwallem to také neni. Stále probíhá pouze načítání nastavení. :
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Restart PC a SR PPC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    27

    tak jsem si pořídil spb backup a přes sd kartu a instalační cab jsem to dostal do pda a udělal jsem si zálohu, potom hr a vše fungovalo, obnovil jsem zálohu a zas to nešlo takže jsem musel novej hr a obnovit pouze kontakty a sms a dokumenty - ještě že ta možnost je a už to jede. programy jsem si instnul znovu, tak hlavně že to už synchronizuje. Jo ještě detail, pokud si uděláte zálohu pomocí spb tak při obnově program nejdříve všechno smaže i s KARTOU , naštěstí ale object rescue funguje dobře a šlo to obnovit
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-02-2009, 22:00
  2. Riešenie na stále sa zapínajúci ActiveSync
    Od robuso_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-01-2009, 21:14
  3. activesync stále beží
    Od koliar_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 18:53
  4. Pomalé načítání seznamu SMS (Compact II,Vario)
    Od SpeedyTuning v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-10-2006, 16:39
  5. ActiveSync přes Bluetooth mi stále nefunguje
    Od Rudolf Repka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-01-2005, 16:34