Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Qtek 8310- jak stáhnu soubor např. .cab z netu přímo do telefonu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    24

    Zdravím, nedaří se mě na zmíněném zařízení stáhnout například soubory .cab přímo z internetu. Zařízení začne stahovat a potom se objeví hláška, že soubor nelze zobrazit a stahování se ukončí. Pokud stahuju aplikaci java, jde to bez problémů. Může te mě někdo poradit jak na to, nějakej trik v registrech?
    Díky za reakce.

    Zkoušel jsem hledat v příspěvcích, ale nenašel jsem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    24

    No já to stahuju přes Operu mini...a přes IE. Opera mobile je zdarma?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    bohužel není, ale můžeš ji 30 dní zkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    nektere CABy se opravdu nacitaji jako int. stranka... muzes dat link co to bylo? Jinak nadstavba Multi IE se mi zda sikovnejsi oproti opere ale to uz je jina diskuze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Nerad bych kecal, ale není Multi IE jen pro PPC?

    EDIT:
    V4.0 supporting:
    Windows Mobile 2003 Pocket PC
    Windows Mobile 5 Pocket PC
    Windows Mobile 5 Smartphone

    V3.1 supporting these older Pocket PC versions...

    Pocket PC 2002
    Original Pocket PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    a jejda - to dotaz na smart ... tak mlčim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Pokud máš framework 2.0 pak ti pomůže můj RegTweak

    Pokud ne pak je potřeba složitěji přepisovat registry, postup je zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    24

    Super, použil jsem tvůj RegTweak a zdá se že to funguje, takže díkes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    kluci nemely byste nekdo jenom cab. soubor na net.framework 2.0 pro smartphone? nebot bych potreboval nainstalovat ho z telefonu z karty. nemuzu ho nainstalovat primo z pc neb nemam dostatek mista v tel..
    dik za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-04-2010, 19:15
  2. Připojení telefonu k internetu přes počítač(Qtek 8310)
    Od Chrono Leggionaire v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 30-01-2007, 15:49
  3. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08
  4. Qtek 8310 prosím o pomoc ZÁMEK TELEFONU
    Od S16 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 12:27