Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Dobrodružství v Olomouci (adventura)

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Johnnnnnnnnnny: To 1.0.4292* by mělo být v ROM WM 5.0 standardně (já to mám z té poslední T-Mobile CZ ROMky), vyšší framework jsem ani neinstaloval (a CF 2.0 je samostatné rozhraní, tj. neplatí, že 2.0 je zároveň 1.0, obojí se musí instalovat zvlášť).

    *A je to zřejmě verze označovaná jako 1.0 SP 3 ("All WM 5.0 devices have at least NETCF V1 SP3 (1.0.4292) in ROM")

    A ještě k tomu bugu s Null reference, plánovaně se mi ho daří vyhodit, když nechám zařízení v portrait módu a ingoruju tu vaší hlášku, že mám displej otočit. V tom případě zůstává obrazovka bílá a klepnutí vyvolá pád. Když pak displej otočím na landscape a pustím aplikaci znova, tak to ještě někdy zůstane bílé, ale při dalším spuštění už to najede na černou úvodní obrazovku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Všechno z5, při rozbalování na kartu jsem udělal chybu, takže nezůstala zachována adresářová struktura. Po opravě to už v pohodě běhá. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jeden problém mám, po chvíli hraní mi to vždy sežere veškerou volnou paměť v MDAc a spadne. Musím pak udělat SR, jinak paměť neuvolním.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    no on je hlavne problem v tom ze jsem nevedel jak vyresit otoceni obrazu na landscape. Proto je vicemene nutno to udelat rucne a potom spustit hru. Za toto se omlouvam, ale fakt jsem si s tim mesic nevedel rady. Pokud by nekdo vedel jak to udelat auto v programu budu jenom rad.

    No a pokud se neco nenatcte, pravdepodobne pri FileError chybi nejaky obrazek. Melo by byt opraveno v souboru ktery jsem nahral na uvodni prispevek.

    S tou pameti, snazim se ji neustale v programu uvolnovat ale zkusim jeste jednou projit kod.

    No bugy tam byt mohou, testeru bylo malo, a ti co byli tvrdili ze jim t slape :-) Tak pokud se nejaky dialog zobrazuje spatne, budu jenom rad za upozorneni.

    A ted nejdulezitejsi otazke pro me: jak se vam hra libi/la?
    Pokud by se libila, zkusil bych udelat dalsi, pripadne jestli neco chybelo tak mohu zkusit doplnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Nemam s tim jeste osobni zkusenost, ale rotace by mela jit vyvolat i primo v .NET pres Microsoft.WindowsCE.Forms.SystemSettings:
    http://blogs.msdn.com/davidklinems/a...17/577897.aspx
    EDIT: I kdyz v MSDN pisou, ze je to supported az od 2.0, takze by to chtelo mrknout se disassemblerem na P/Invoke, co to tam vyrabi, pripadne jestli to neimplementuje nejaka free knihovna. Samotneho me to zajima, tak se pripadne pak podelte o zkusenosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od toorek
    při rozbalování na kartu jsem udělal chybu, takže nezůstala zachována adresářová struktura. Po opravě to už v pohodě běhá. :yes:
    tak som to aj ja skúsil rozbaliť cez "extract" a funguje to :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od temp
    no on je hlavne problem v tom ze jsem nevedel jak vyresit otoceni obrazu na landscape. Proto je vicemene nutno to udelat rucne a potom spustit hru. Za toto se omlouvam, ale fakt jsem si s tim mesic nevedel rady. Pokud by nekdo vedel jak to udelat auto v programu budu jenom rad.
    Kvuli sve hre CatchFish jsem se na ten problem podival dukladneji (jak to provest v .NET CF 1.x) a objevil jsem implementaci v OpenNETCF knihovne, konkretne v Samples maji DispOrientation class (fyzicky se pouziva p/invoke ChangeDisplaySettingsEx). Na WM 5.0 mi sice funguje trochu podivne (rotuje displejem uz pri funkci Query, a ChangeDisplaySettings pritom nereaguje), ale jako vedlejsi efekt to skutecne vyrotuje a zatim nemam hlaseno, ze by to nekomu nejelo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    no ten ChangeDisplaySettingsEx sem predtim zkousel, ale nebyl jsem to schopen nejak rozchodit. Mohl by jsi mi poslat konkretni kousek kodu kde to pouzivas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    http://ftp.nepsin.com/DispOrient.zip

    Tyto dve tridy (soucast OpenNETCF samplu) includuju ve svem projektu, a pak uz jen volam ve svem kodu:
    Kód:
    using OpenNETCF.Samples;
    ...
    Global.QueryDisplayOrientation(DMD.DMDO_0); // tohle je konkretne portrait mode, ktery vynucuju, dalsi uhly (90, 270) jsou landscape
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Další pořádná adventura pro Pocket PC - Atlantis Redux
    Od Pavel Koza v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 22:24