Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Dobrodružství v Olomouci (adventura)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    Postava přijede do města Olomouce. Zde má řešit zadané úkoly, sbíráním předmětů a jejich použitím na jiný předmět, nebo postavu ve hře. Jak a co má kde použít musí hráč vydedukovat, nebo zjistit z rozhovorů s postavami. Úkolem hry je projít lokace, a vyřešit dané úkoly.
    Hra je z upravovaných fotek a dokreslovanou grafikou. Hra má pouze 3 lokace, ale je v češtině a lze hrát jak na PPC tak i na klasickém PC. Uloženou hru je možné mezi tímto přenášet.


    Instalace: probíhá nakopírováním do PPC.
    Požadavky: rozlišení 240 x 320, NetFramework verze 1,1 a vyšší, velikost 1,2 MB mista.
    Hru je možno stahnout zde.
    Domovská stránka hry: http://www.imlok.net.





    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    vypada velice zajimave, jenom jak vystrizlivym tak jdu do toho to vyzkouset... :úúúú))))
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Mne to nefunguje

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Nainstaluj si .NET CF, pak ti to pujde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Práve že .Net CF mám Už asi pol roka, odkedy používam Hitchhikera :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    me to sice funguje ale vubec nevim co tam mam delat Rika vam ten kluk co ceka na strejdu neco vic nez jednu vetu?

    Jinak vazne moc povedenej kousek
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    vypadá to jako nějaká alfa verze, ale bude to super pařba... jako polda :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jéje, jako Olomoučák okamžitě stahuji, instaluji a jdu pařit!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    to PatrikL: Zkus si prosim nainstalovat novy CF pro pocket. A take mrkni zda jsi vse rozbalil do jednoho adresare.

    to Mist: No ono je ta hra typ adventura, tzn. ze by jsi mel zkouset predmety na predmety a ne jenom na stejne obrazovce. Jinak by jsi mel jit ke kasne a tam zkus pohledat. Pkud jiz mas predmet pistolka.

    Ja to zkousel na 3 ruznych pocketech ale nevylucuji ze se semtam muze problemek vloudit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    CF som preinštaloval, aplikáciu znovu stiahol a znovu rozbalil, a stále to isté.
    Verziu CF mám túto:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Potvrzuji to, co říkal PatrikL, nejede mi to, stejná hláška. CF mám verzi, co se instaluje přímo se systémem, číslo nevím. Novější se mi dávat nechce, bo to sebere dost paměti. Takže mám smůlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od temp
    to Mist: No ono je ta hra typ adventura, tzn. ze by jsi mel zkouset predmety na predmety a ne jenom na stejne obrazovce. Jinak by jsi mel jit ke kasne a tam zkus pohledat. Pkud jiz mas predmet pistolka.
    Me jenom prijde divny, ze kdyz kliknu na ty dvere od kasy, tak veta konci slovem "musim" ale jaksi chybi predmet Tak by me zajmalo zda to dela i ostatnim nebo to tak ma byt. Kdyz sezenu penize tak to jde spravne. Ja vim, je to asi jen kosmeticka chybka, neberte muj post jako rejpani, jen mi pripadalo ze ten text ma jeste pokracovat.

    Jinak skoncil jsem ve fazi kdy beru ze zeme rohlik (rukavice mam) a hra spadne s hlaskou "FileNotFoundException"

    Application::Run+0xf
    Form1::Main+0xa
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    23

    tak zkuste ofotit podrobnosti chyby a zaslat mi ji ne email: sber@atlas.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Mam take .Net CF 1.0 (1.0.4292.00) a menu hry se spusti, ale kdyz pak dam Nova hra (obrazovka zustava bila) a nekam kliknu tak to taky spadne na Null reference...

    Hm, tak to se mi stalo asi 3x, a na 4. to nabehlo a objevila se fotka prednadrazi a jde to uz normalne hrat.

    Takze verzi FW to podle me neni, jen mate v enginu nejakou chybu.

    Citace Původně odesláno od Mist
    Me jenom prijde divny, ze kdyz kliknu na ty dvere od kasy, tak veta konci slovem "musim" ale jaksi chybi predmet
    Jj, porucha neni na tvem prijimaci
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    mě to de OK.
    CF mám ten defaultní u varia - 1.0.4292.2
    zkoušel jsem to na CF2 ( 2.0.5238.0) a funguje také správně, ale je pravda, že mám nýní i 2.0.5238.0 i 1.0.4292.2
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Další pořádná adventura pro Pocket PC - Atlantis Redux
    Od Pavel Koza v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 23-02-2005, 22:24