Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Rozlišení 640x480 se chová jako 320x240

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    2

    Koupil jsem si PDA FS LOOX C550 a těšil se na rozlišení 640x480, které potřebuji hlavně na prohlížení webu. K mému překvapení se IE chová jako kdyby měl rozlišení 320x240. Nevíte jak "přepnout" na plné využití tohoto rozlišení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ono je to takove napul... Jedine, co se chova "divne" je zobrazeni obrazku, kde se kazdy obrazek zvetsi 2x.

    Pokud jde o Real VGA rezim, zkuste trebas toto.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    2

    No, ja se živím tvorbou webů, takže jsem hned vyzkoušel zobrazit na monitoru element velikej 400x400px a on se tam nevešel. Ten problém není pouze s obrázkama.

    Jinak ten program na který jsi mě odkázal je super. To jsem přesně potřeboval. Díky!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Panove, nebudem si kazit Vanocni svatky osklivymi diskuzemi, ne?

    Jinak pokud jde o ty elementy, tak je nutne mit na vedomi, ze ten Pocket Internet explorer ve Windows Mobile je dost zparchantely. Zkuste v diskuzich patrat po alternativach, vesmes toho umi mnohem vic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jeste ze uz ve wm6 zobrazuje konecne Internet explorer stranky na VGA zerizenich korektne a normalne jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    60

    A odkdy je nejaky WM6 pro VGA HTC??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    od davnych casu vizte podpis autora prispevku...

    QTEK 9000(MDA PRO) - ROM 2.02.02 PV _ RADIO 1.15 a IGO 2006 PLUS , HTC MTEOR - ROM 1.30.251.1 WWE _ RADIO 1.16.00.10
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pro tvoji informaci HTC UNIVERSAL -Qtek 9000 je zarizeni s VGA displejem a WM6 neboli Crossbow jsou uz pro nej hodne dlouho venku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Muzu se zeptat, jak je to s VGA rezimem u WM6? Chci koupit novy HP 214 s VGA, takze bych dost nerad, aby to jelo ve 320x240. Nechapu, proc je k prepnuti do plneho rozliseni potreba aplikace treti strany. Nebo zamyslene vyuziti je skutecne 320x240 s tim, ze v urcitych aplikacich se to prepne? Jakym zpusobem je vga display vyuzit bez nejakych zasahu typu realvga?

    Diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    u WM6 je to zatim stejne, jako u jakychkoli jinych win...okna, ikony a vse je stejne, jako v QVGA rozliseni, mate vsak mnohem jemnejsi vykresleni ikon a je mozne nastavit mnohem mensi pismo...IE a napr. opera maji pro VGA prizpusobeni a zobrazuji mensi text a obrazky (u WM6), takze se vzhled temer blizi stolnimu pc s malinkatym monitorem (obecne je opera lepsi)...real VGA se nepouziva, ponevadz by na to skoro nikdo nevidel podpora je primo v systemu (velikost fontu, rozsah ikon a pod.), ale upravuje se pres registry...pri pouziti realVGA apod. je to mnohem komfortnejsi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jde mi třeba o to, že bych při použití mapového software rád viděl větší výřez mapy než při QVGA. Musí to podporovat aplikace nebo stačí přepnout pomocí RealVGA a půjde to?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    napriklad smartmapy, TT, iGo urcite VGA podporuje v klasickem rezimu, mate na mape vice informaci, nebo jsou mensi pismenka (coz ovsem muze trochu vadit)...s realVGA muzou mit nektere programy celkem problem (bud se vse roztahne na VGA obrazovku, ale pismo je malinkaty a je tam spousta nevyuziteho prostoru), nebo se program zobrazi jen na ctvrtine (QVGA) obrazovky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Takže jinými slovy je prostě potřeba vyzkoušet, který program funguje sám o sobě a který potřebuje real VGA atd. :-)
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    presne tak, ale da se predpokladat, ze programy od vetisch firem a vyssich verzi budou VGA podporovat zcela bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Změna rozlišení videa z 320x240 na 400x240
    Od ZED_ce4you v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-03-2009, 09:01
  2. displej 640x480
    Od Perry_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 20-03-2008, 08:31
  3. Redukcia VGA na 320x240
    Od Martin Lukasik v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-07-2006, 14:46
  4. neoriginalni USB kabel, chova se nako divne :-(
    Od Novis_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 20:00
  5. Programy pro 640x480
    Od biokys v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2004, 10:38