Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 58 z 58

Téma: Velká recenze zařízení HTC P4350 (code name HTC Herald)

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Stačí na ní mírně zatlačit a ona povyskočí. Pak se normálně vyndá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Jephy
    Stačí na ní mírně zatlačit a ona povyskočí. Pak se normálně vyndá.
    Dekuji. Tusil jsem to.
    Tak to jsem v r... . Asi jsem ji tam zarval moc.

    Musim tu kartu nejak dostat ven.

    Ondra
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    18

    Ja mel to samy Ta sachta na pamet je trochu sejdrem (alespon u mne), takze jde trosku ztuha. . Vytahni ji lekarskou pinzetou. Po par vytazeni se to podda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1

    Budu si nejspíš kupovat HTC Herald, ale zajímala by mě jedna věc... Je dostupný už nový ROM s WM6? (ofic, nějak sem to na netu nepochopil kdy to má vyjít nebo zda to již vyšlo) Druhý dotaz je ten, zda mi na Heraldovi pojede plynule hra Open Transport Tycoon DeLuxe (pro PPC) a další strategie jako Heroes aj. a skákačky... nebudu na tom hrát 3D náročné hry, možná tak Heretica (to by utáhl?) a různé NESovky atd, ale to snad musí rozjet, když to provozuji na sterém symbianovi se slabším procíkem. Jo a jak jste spokojeni jinak s Heraldem po čase zneužívání?

    PS: Zdravím Rado, tebe sem tu nečekal a ani nevím proč... ale snad nebudeš chybět o svátcích na fóru PCTuningu, ať je tam sranda konečně
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    WM6 je dostupný už několik měsíců na ofic stránkách HTC, ale podle mě by se s ním nové Heraldy už měly prodávat.
    Všechny hry jdou bez problémů, včetně TTDL a Heroes (sám obojí hraju), Hereticu neznám.
    Jediné co mě na Heraldovi po 3/4 roce používání vážně vadí, je malá vnitřní paměť, ale to bude tím, že mám nainstalováno 1000 programů. Zdaleka všechny nevyužívám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    22

    Nevím jak ostatní, ale já mám tendence tenhle křáp hodit do koše. Zatím jenom nadávám:
    1, Slibovali mi češtinu, šprecha england
    2, Pokud na WiFi nastavím adresy pomoci DHCP, jede internet jen na zakladě IP adres, jména serverů si můžu strčit za klobouk
    3, I přes nastavení se sám nepřepne do pohotovostního režimu (svítí displej), zkoušel jsem už i odstranit vše z obrazovky today - nepomohlo
    4, Komunikace s PC jen přes MS Active Sync
    5, Kopírování souborů PC - PPC bída
    6, Synchronizace údajů jen přes MS Outlook, a to ještě bídně
    Pokud mi někdo dokáže s těmito body pomoci, budu rád ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od Jephy
    WM6 je dostupný už několik měsíců na ofic stránkách HTC, ale podle mě by se s ním nové Heraldy už měly prodávat.
    Dostupný, leč nestažitelný ...

    Nicméně i s odesláním dotazu na HTC to není slavnější:
    Oops! You seem to have encountered an error, please try again.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Šlo by, prosím, příště vložit screen v menší velikosti (hlavně datové). Ne všichni mají 30" monitor a 8 Mbps připojení. Mnozí šetří, sledují každý stažený bajtík i bitík.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Šlo by, prosím, příště vložit screen v menší velikosti (hlavně datové). Ne všichni mají 30" monitor a 8 Mbps připojení. Mnozí šetří, sledují každý stažený bajtík i bitík.....
    Lepší? Jak sem toofotil, tak sem to vrazil. Omlouvám se za případné škody...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    V pohodě, ale pro příště třeba zmenšit nebo udělat výřez...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Rumcajs79
    Nevím jak ostatní, ale já mám tendence tenhle křáp hodit do koše. Zatím jenom nadávám:
    1, Slibovali mi češtinu, šprecha england
    2, Pokud na WiFi nastavím adresy pomoci DHCP, jede internet jen na zakladě IP adres, jména serverů si můžu strčit za klobouk
    3, I přes nastavení se sám nepřepne do pohotovostního režimu (svítí displej), zkoušel jsem už i odstranit vše z obrazovky today - nepomohlo
    4, Komunikace s PC jen přes MS Active Sync
    5, Kopírování souborů PC - PPC bída
    6, Synchronizace údajů jen přes MS Outlook, a to ještě bídně
    Pokud mi někdo dokáže s těmito body pomoci, budu rád ..
    Já ho vlastním už přes rok a jsem spokojenější a spokojenější .

    1) Češtinu dodává Sunnysoft. Jesli jsi Heralda kupoval jinde, jediný způsob je si jí dokoupit. Subjektivně je ale k ničemu a zpomaluje zařízení.
    2) Tady přesně neví o co se jedná, ale obecně platí: když nedostačuje soft v zařízení, je potřeba sáhnout po alternativě. Já na WIFI používám Socket wifi companion, ten by měl umět co potřebuješ.
    3) To je nějaká chyba, osobně jsem se s tím nesetkal. Doporučuji přejít na WM 6.1. Zde je spousta ROMek, stačí si vybrat . Zde je odkaz na návod jak flashnout ROM. Není to nic složitého.
    4) Komunikuje stejně jako všechna WM zařízení. Krom AS ale existují i alternativní programy, stačí hledat.
    5) V jakém smyslu? Omezení jsou dána BT technologií, USB kabelem, případně rychlostí karty ve čtečce. Vážně nevím, jak by se dalo kopírování zpříjemnit.
    6) Mě funguje sysnchronizace s Outlookem bez problémů. S čím jiným bys chtěl synchronizovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    22

    Citace Původně odesláno od Jephy
    Já ho vlastním už přes rok a jsem spokojenější a spokojenější .

    1) Češtinu dodává Sunnysoft. Jesli jsi Heralda kupoval jinde, jediný způsob je si jí dokoupit. Subjektivně je ale k ničemu a zpomaluje zařízení.
    2) Tady přesně neví o co se jedná, ale obecně platí: když nedostačuje soft v zařízení, je potřeba sáhnout po alternativě. Já na WIFI používám Socket wifi companion, ten by měl umět co potřebuješ.
    3) To je nějaká chyba, osobně jsem se s tím nesetkal. Doporučuji přejít na WM 6.1. Zde je spousta ROMek, stačí si vybrat . Zde je odkaz na návod jak flashnout ROM. Není to nic složitého.
    4) Komunikuje stejně jako všechna WM zařízení. Krom AS ale existují i alternativní programy, stačí hledat.
    5) V jakém smyslu? Omezení jsou dána BT technologií, USB kabelem, případně rychlostí karty ve čtečce. Vážně nevím, jak by se dalo kopírování zpříjemnit.
    6) Mě funguje sysnchronizace s Outlookem bez problémů. S čím jiným bys chtěl synchronizovat?
    1, Na to, že jsem se učil nejdřív rusky, pak německy a následně francouzsky mi , mi angličtina zrovna nejede. Krom toho, nechtějte aby moje žena s ním musela vůbec manipulovat...
    2, Problém je v tom, že dkyž zadáš do síťové karty IP adresy přiřazovány serverem, Herald nepochopi odkaz "www.rumcajs.com", musíš mu vše zadávat přímo v IP adresách. Jakmile zadám IP adresu ručně (nepřidělenou DHCP serverem), vše jede. Ale kdo má měnit DNS server pokažde, jak přejdu ze sítě doma do práce, u znameho atd ...
    3, Problem s podsvicením vyřešil upgrade na WM6
    4, Např. chci udělat synchronizaci souborů, ale jak mám pitomcovi vysvětlit, že je opravdu nechcu ukládat do paměti zařízení, ale na SD kartu, protože se to tam skutečně nevejde! Navíc bych uvítal, kdyby se tvářil jako normální logická jednotka v PC (výměnný disk), než věčně mýši klikat na průzkumník Wondows
    5, Dtto 4
    6, Když už musí býát zas jen a jen MS Outlook, proč nejde si zvolit, do které složky chci synchro provést? Mám Outlook doma a v práci. Ale nechci aby se mi motaly moje věci v práci a opačně.
    ------------------------------------
    Dodatek, právě jsem (více méně omylem) zjistil, že Servant Salamnder umí kopírovat soubory do WM čiže jeden z otravných způsobů přenosu souboru jsem nahradil jiným pohodlným
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    1) Chápu, ale jediné řešení je zakoupit češtinu od Sunnysoftu. Ta navíc pasuje pouze na ofic. ROM WM6.
    2) To je obecný neduh, je potřeba zvolit alternativní soft.
    Synchronizace nemusí jít nezbytně jen přes AS. MobSync umí synchronizovat složky přesně tak, jak požaduješ .
    Ohledně Outlooku doporučuji projít fórum, nebo se zeptat v sekci Komunikace a synchronizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Velká recenze zařízení HTC P3300 (code name HTC Artemis)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 08-03-2008, 10:03
  2. Velká recenze zařízení HTC TyTN (code name HTC Hermes)
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 02-07-2007, 20:46
  3. Velká recenze zařízení E-TEN G500
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 23:42
  4. Velká recenze zařízení Acer n30
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 23-01-2005, 10:30
  5. Velká recenze zařízení Acer n10
    Od Pavel Koza v sekci Acer
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 26-05-2004, 17:54