Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Cestina na iPAQ 1915

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    15

    Zdravim potreboval bych zjistit kde sezenu cestinu pro muj iPAQ.... Neco jsem nasel na netu ale to mi vubec nic neprelozilo a v nastaveni nekde vybrat cestinu taky neslo... Poradte prosim mam iPAQ asi 3 nedele... Predem dik )
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkoušel jsi se podívat na CD, které jsi dostal k PDA?
    Jestli nic takového nemáš, lokalizaci dělá např. firma Sunnysoft - viz tady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    15

    No prave ze jsem k nemu nedostal CD se softem tak jsem si vse stahnul.... Ale dekuju mrknu na ten odkaz

    Ale ja mam Windows CE 3.0 a ne 2003/SE
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    nevěděl by někdo jak na tu češtinu prosím ? jsem úplná Lama
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jak znamená co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    jak jí nainstalovat a kde jí sehnat , díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    dyt ji mam sunnysoft na strankach. pro ipaq 1915:
    http://www.sunnysoft.cz/download_counter.php?fileid=24
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Plná česká lokalizace by měla být na CD, které by mělo přiložené k PDA v krabici. Pokud je to kupované u nás a nebylo, tak se obrať na svého obchodníka. V ostatních případech máš možnost si ji koupit u Sunnysoftu nebo pokud by postačila česká klávesnice, tak Resco Keyboard Pro.

    S intalací pomůže tento návod. Instaluj do defaultního umístění!

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    11

    díky moc,mrknu na to :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ipaq 1915 + GPS
    Od ipaq1915 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 19:10
  2. Ipaq 1915 a video
    Od djax v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 10:03
  3. Hp iPaq 1915 OS 2003
    Od janknapp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 16:26
  4. Ipaq 1915 a klavesnice
    Od djax v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-02-2004, 08:11