Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Lupani v A620

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    3

    Ahoj, poridil jsem si A620 a narazil na problem lupani v reproduktoru. Cetl jsem o tomto problemu na nekolika konferencich a pokazde to bylo trochu jinak popsane (napr. ze se lupani ozyva kdyz se stylus dotyka displeje, ze je to sotva slisitelne)
    Me se to projevuje jen pri hrani vetsiny her se zvukem a jedna se o dost hlasite lupani (hra se pri tom zvuku neda hrat). Mate s tim nekdo zkusenost, pripadne muzete nekdo popsat jak se tato zavada projevuje Vam ?
    Diky za odpovedi.

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    16

    Ahoj mam taky A620 loupani pri dotyku na displej se u me taky obcas projevuje treba pri vyvolani nabidky start slysim nejdriv slabe lupnuti a potom se prehraje zvuk ,ale da se na to zvyknout dnes mi to uz ani neprijde . Horsi to je se zvukem v nektrych hrach (opravdu nektery hry se nedaji pri tom zvuku hrat) vypada to jakoby se nestihal prehravat zvuk .Potom nezbyva nic nez hru napsat na cernou listinu nefungujiciho softu a nenavratne ji smazat .Asi problem nebude v pristroji ale ze ta hra proste nebeha jak ma .Chtelo by to porovnat s jinymi prstroji jestli treba je jen problem u Asusu nebo i u jinych znacek .



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    15

    Hezky den!

    Od verze romu V0.64.31 (treba WWE) je lupani ve vetsine pripadu odstraneno, takze staci sehnat tuto novou verzi a na vlastni riziko se pustit do preflashnuti..zadna oficialni podpora od Asusu, takze opravdu na vlastni triko

    Kazdopadne, cetl jsem, ze nove koupena zarizeni (rijen 2003 a dale) by mela mit uz tuto a novejsi verze -> lupani opraveno.. ale asi se to netyka CZ

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    4

    Mám verzi ROM V0.99.31 WWE a žádné "lupáni" nesliším, takže asi je to snad ve vyšších verzích odstraněno. Verze ROM je ze dne 27.11.2003, lze jí nějak vyčíst?

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    15

    Hezky den!

    Citace Původně odesláno od ecentrum
    Mám verzi ROM V0.99.31 WWE a žádné "lupáni" neslYším, takže asi je to snad ve vyšších verzích odstraněno.
    Samozrejme. Verzi 0.64.31 jsem zminoval jako "hranicni", tj. u ktere je lupani uz opravene-> ve vyssich verzich samozrejme taky.

    Citace Původně odesláno od ecentrum
    Verze ROM je ze dne 27.11.2003, lze jí nějak vyčíst?
    "vycist"? Jestli tim myslite zalohovat (a pak napr. nahrat nekomu jinemu), tak to nelze.. nebo alespon pro zatim ne (Asus pry (velmi pry) v budoucnu udela nejakou user-friendly aplikaci na zalohu a preflash romu..zatim ale neni)

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    15

    Rad bych se zeptal, kde se da stahnout ten novy firmware a jak si ho mam nainstalovat.
    Dekuji

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    15

    Hezky den!
    V prve rade bych Vas chtel upozornit, ze Asustek tyto romy jako oficialni podporu zatim nenabizi, takze to vsechno delate na vlastni riziko.

    Citace Původně odesláno od jbeci
    Rad bych se zeptal, kde se da stahnout ten novy firmware
    A s tim primo souvisi tato vec, ze oficialne (z ASUS stranek) se nedajï stahnout,.. na "neoficialnich" mistech musite pohledat sam (v tuto chvili jsem je nikde nenasel).

    Citace Původně odesláno od jbeci
    a jak si ho mam nainstalovat. Dekuji
    Instalace neni nijak narocna. Tady je postup (ale potrebujete ten ROM):

    1. Back up data
    2. Rename the rom file to AD620N.nb0
    3. Format the compact flash.
    4. Copy the rom.
    5. Remove from cradle.
    6. Plug in AC adapter.
    7. Reset the device while holding the record button.
    8. Leave it for a few minutes. (it'll do everything automatically)
    9. Restore data.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    3

    Ahoj, stahl jsem novou verzi firmwaru (V0.70.31 WWE) a dle navodu uvedeneho vyse ho nainstaloval, ted se zda vse OK. Takze diky vsem za pomoc.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    16

    Zdravím. Mohli, by ste tu dať linku na nejaký nový ROM alebo mi ho poslať? Ja mám v0.54.30 WWE a lupe mi to v reproduktore. Iba tu všetci píšete, ako sa ťažko zháňa...

    Objavila sa už utilita na prečítanie ROM z PDA? (písal tu o tom niekto predčasom)

    Vďaka.

  10. #10

    TAU TAU je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    2

    Mam 620BT s verzi ROM v.0.99.31WWE a lupani je dosti znatelne a rusive.
    Souhlasim s predeslymi prizpevky, pri vyrolovani nabidky start dochazi ke zkomolei zvuku.....to same se opakuje kdykoli, kdyz se ma prehrat zvuk po kratke pauze v praci.
    Lupani je nahodna vec, ale vetsinou zpjata s dotykem pera na display.
    Dokaze mi vzdy dovest k zoufalstvi, kdyz si ctu nejakou eknihu a po dotyku pera na LCD se ozve rana jak z dela, kord kdyz mam hlasitost na stredu.
    Rad bych jsem postnul vyjadreni od ASUSe a servisni zpravu od SILu je to krasne jak se k teto chybe staveji.
    V pripade zajmu uvedu. )
    Zatim.
    Prijde-li nekdo na jakekoli reseni prosim o uverejneni.
    Ale prichazim o iluze. (

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    16

    Tak som niečo na šiel. Diskusia o ROMkách a linky na ne. Skúšal to už niekto touto cestou? Je to žiaľ v nemčine a tak si veľa veci musím domyslieť...

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    No lidi, tedka ctu vsechny fora a na lupani jsem nasel reseni uz davno ... Vypnete zvuk. :-) Ale ne, sranda :-) nekde (uz nevim kde) jsem stahl soubor s ovladacem zvuku (*.cab) nainstaloval a vse chodi :-) zvuk nelupe a pohoda ... jestli to nekdo chce tak at napise na Orbb@centrum.cz, nebo at to nekdo soupne na ftp.



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Orbb
    No lidi, tedka ctu vsechny fora a na lupani jsem nasel reseni uz davno ... Vypnete zvuk. :-) Ale ne, sranda :-) nekde (uz nevim kde) jsem stahl soubor s ovladacem zvuku (*.cab) nainstaloval a vse chodi :-) zvuk nelupe a pohoda ... jestli to nekdo chce tak at napise na Orbb@centrum.cz, nebo at to nekdo soupne na ftp.
    ...nebo to muzete pripojit ke svemu prispevku Teda pokud to nema pul giga...

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    58

    Tak tady to je :-) Jsem si nevsiml ... Se omlouvam :-))
    Připojené soubory Připojené soubory

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    16

    ...a nevadi, ze je to pre nemecku verziu? Ja mam anglicku ROMku.

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 11:07
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2008, 12:59
  3. A620 upgrade na WM5?
    Od Jirka CBX v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-11-2005, 11:57
  4. Asus A620
    Od pecans v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 10:02
  5. A620, USB host
    Od Silver_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-12-2004, 13:48