Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Stabilita připojení

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Ahoj všichni,
    před několika dny jsem pořídil Eurotel data nonstop. Moje rozčarování bylo, když jsem zjistil, že nonstop možná, ale do hodiny se tak pětkrát musím znovu připojit. Prostě to pořád padá. Nevíte jestli to dělá mobil? Nebo iPak? Nebo snad sám velký Erortel? Existují prostředky na analízu toho problému?
    Dík za rady.
    Zdenda
    P.S.: kofigurace H5550+Siemens s55. Spojení modrej zub a GPRS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Eurotel bych temer vyloucil, otec jiz hodne tydnu DataNonstop pouziva a nespadlo to snad ani jednou... S troubleshootingem na Pocket PC to bude tezke, spis bych to zkusil pres desktop (rim pripadne vyloucite telefon a ET).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    JA SE PRIPOJUJI PRES T610, BLUETOOTH MSI,EUROTEL DATA NONSTOP A HP 2210..

    U PDA STABILITA UPLNE SUPER. JEN TA RYCHLOST JE STRASNA.

    U DESKTOPU JE RYCHLOST LEPSI ALE ZASE MI TO TAKE PADA 5X ZA HODINU A VETSINOU VZDY KDYZ ROZKLIKAM NEKOLIK OKEN NAJEDNOU..

    STRANKY NACITAJI NACITAJI A NAJEDNOU NULOVY PRENOS!

    POMUZE JEN VYTAZENI BLUETOOTH Z USB A ZNOVU SE PRIPOJIT...

    ZNA TENHLE PROBLEM NEKDO? PORADITE?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    158

    Dokupil jsem kabel k PC a je to pravda. Nespadlo mi to za 3 hodiny ani jednou. Priznam se ze nevim co je troubleshoting? Podle me je prolem v BT a nebo kdyz iPag prepociitava stranku aby ji zmensil tak natolik zatizi system, ze prestane na chvili komunikace s mobilkem. Kdyz jsem umaznul par programu z pameti a dostal se na cca 45 procent obsazení tak se to malinko zlepsilo. Podarilo se mi surfovat skoro 30 min v kuse.
    Je to zapeklite.

    Dik za nazor.
    Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Troubleshooting je cesky receno odstranovani problemu

    Jak jsem jiz psal jinde, vytvorit z HTML kodu to, co nakonec uvidite, da docela fusku i "velkymu" pocitaci... Ale priznam se, ze jsem s tim nikdy problem nemel, i kdyz vzhledem k tomu, ze mam Oskara, tak na velke stranky neoptimalizovane pro PDA (kde je situace nejkritictejsi) zas tak casto nelezu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Citace Původně odesláno od zsadek
    Ahoj všichni,
    před několika dny jsem pořídil Eurotel data nonstop. Moje rozčarování bylo, když jsem zjistil, že nonstop možná, ale do hodiny se tak pětkrát musím znovu připojit. Prostě to pořád padá. Nevíte jestli to dělá mobil? Nebo iPak? Nebo snad sám velký Erortel? Existují prostředky na analýzu toho problému?
    Dík za rady.
    Zdenda
    P.S.: kofigurace H5550+Siemens s55. Spojení modrej zub a GPRS.
    Jako bych to napsal sám. Pouze dosadím místo H5550 mého Looxe 610BT. Zkoušel jsem týden stejnou konfiguraci s HP4150 mého kamaráda a spojení nespadlo ani jednou. Testuji teď i se služební telefon (též S55), s anténou na PDA i bez a BT padá a padá. Sice jsem už dosáhl jednou délky připojení asi 35 minut, ale typicky to vydrží tak 5-6 min. Takže bych si troufal tvrdit, že problém je jednoznačně v nestabilním spojení Bluetooth PDA. Psal jsem i na technickou pomoc Siemensům, ale zarytě mlčí.
    Všechno špatné k něčemu dobré, že admine? Když se na cestách připojuji přes PDA na CE4YOU tak podpořím naše stránky možná tak 20x za den.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Nemyslim, ze chuba bude na strane telefonu :-( Tohle asi nema smysl sem davat, ze jo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Stabilita
    Od TomBiker v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 14-12-2009, 10:22
  2. Stabilita?
    Od robot_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 09:17
  3. Stabilita WiFi a loox 710
    Od VrR v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-05-2005, 21:49
  4. ICQ stabilita
    Od danieldavid v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-05-2004, 14:35
  5. MDA II - stabilita
    Od petr1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-03-2004, 22:04