Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Námět do diskuse .... :-)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, na jakém principu funguje "kuchtění" ROM na www.yorch.net. Je to sice bezva věc, ale ROM které tam jsou k dispozici už nejsou nejnovější. Tak jsem přemýšlel, jestli by se za pomocí nějakého udělátka nedala ROM ukuchtit přímo doma. Navíc některé programy, které jsou na yorch.net k dispozici nepotřebuji, ale naopak jiné, které tam nejsou by se docela hodily .... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Jistě že se dá, jenže mi to přijde docela zbytečné. Co byste chtěl navíc?? Prostě si vytvoříte vlastní rom a pak ji flešnete přez kartu do přístroje.. Na xda developers je podrobný návod, ale jak řikám, žádný důvod k tomu nevidím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Tak bych řekl, že jsme si nerozuměli ... Jak si vytvořím vlastní ROM ?? Na XDA developers jsem nic takového nenašel. A co bych potřeboval navíc ?? Je toho dost a hlavně je škoda nevyužít volné mísot v ROM. (Pro příklad třeba Cabinst, pocketNav, file Commander, různé utility a tak .... Proč to potom nahrávat do RAM, když to může být v ROM ... :-) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Mno to řeším přihráním příslušných cabů do extended rom.. někdo tu psal, že to nejde, mě to jde docela dobře..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Mno to řeším přihráním příslušných cabů do extended rom.. někdo tu psal, že to nejde, mě to jde docela dobře..
    MDA I nemá etended ROM ... :-( Nebo jsem ji neobjevil ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Ha tak v tom je ten problém.... :O ops: :disgusted: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Mno to řeším přihráním příslušných cabů do extended rom.. někdo tu psal, že to nejde, mě to jde docela dobře..
    OK.Mám MDA2.Můžu teda tdo Rom nahrát cab soubory??Funguje to s ER2003Edit ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    No s vaši ROM (jestli máte tu od t-mobilu) to asi nepůjde. Tady se dozvíte víc.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Obecná diskuse o navigacích na PDA
    Od SdKfz.171 v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 12:43
  2. PDA na stole... namet pro MS
    Od adamekma v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-01-2008, 16:47
  3. Diskuse
    Od Spider_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-10-2004, 09:02
  4. Další drobné vylepšení diskuse
    Od ipf v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 08-07-2004, 13:01