Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 50

Téma: TT6+trhané zobrazování

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    47

    Dobrý den,

    rád bych se zeptal, zda má TT6 (legální !!!) problém s rychlostí překreslování obrazovky na WM 5. V diskusních forech někdo tvrdí že ano, jiný že ne...

    Viděl jsem crack, který zobrazoval trhaně. Pokud to dělá i koupená verze, tak ji kupovat nechci. Máte někdo zkušenost, prosím?

    děkuji
    Dušan
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkusenost je takova, ze TomTom funguje bez problemu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    ono záleží na zařízení ( neb co jsem měl zařízení s WM05, tak no problem - viz. podpis ) , takže na jaké zařízení se ptáš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    8

    TT6 na n560 v portrait rezimu bez problemu. V rezimu landscape prekresluje obrazovku postupne - prakticky nepouzitelne. TT 5.21 chodil i v landscape normalne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    No tak ještě koukni co máš za verzi TT6 Jestli 6.00 6.010 nebo 6.020.
    Zkus si to přes TT home updatnout na nejnovější a ještě zkus vypnout vyhlazování písma - v grafice by to sice vliv mít nemělo,ale člověk nikdy neví..
    Já mám ASUS taky s WM5 a jede to úplně v poho.
    Ale zkušenost je taková, že na Tomtom one verze 6.5 to jelo s porovnáním s PDA o dost trhaněji a po updatu na 6.52 je to subjektivně plynulejší.

    Nechápu soudruhy z Holandska proč u TTOne 2006 - verze TT6 je možnost otočení obrazovky a u TT6 pro PDA už není.:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    47

    Mám Loox C550.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    TT6 na tom samem zarizeni ma vice trhane zobrazeni nez TT5.
    Moje zkusenost a odzkouseno na vice PDA.
    Verze 5.00 a 6.20, pocet POI uplne stejny.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Ja mam Tom Tom 6 nainstalovaneho na QTEK 9000 a jede netrhane bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Skúste na tom C550 dať procesor na "Turbo"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od lubos32
    Nechápu soudruhy z Holandska proč u TTOne 2006 - verze TT6 je možnost otočení obrazovky a u TT6 pro PDA už není.:
    Ja to resim tak, ze mam na hlasovou volbu predvolenou funkci otoceni displeje doleva. Takze mda dam po navoleni trasy do drzaku nalezato, zmacknu cudl na headsetu, reknu "rotace" a jsem vysmatej
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    taky zalezi na poctu zobrazenich POI - cim vice, tim je posun trhanejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    242

    iPAQ rw6815 bez problémů, nesmí být zapnuto moc POI stejně jako na jiných PDA
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Eddie75
    Citace Původně odesláno od lubos32
    Nechápu soudruhy z Holandska proč u TTOne 2006 - verze TT6 je možnost otočení obrazovky a u TT6 pro PDA už není.:
    Ja to resim tak, ze mam na hlasovou volbu predvolenou funkci otoceni displeje doleva. Takze mda dam po navoleni trasy do drzaku nalezato, zmacknu cudl na headsetu, reknu "rotace" a jsem vysmatej
    Asi to sem nepatri, ale jak jsi to nastavil? V nastaveni hlasoveho vytaceni jsou pouze aplikace, ale rotace jako takova tam neni.


    Ad plynulost TomTom navigace. Mam to lehce trhane, ale pri navigace mi to vubec nevadilo. Ted jsem si pres BatteryStatus pretaktoval procesor z 201 na 247 a prijde mi to pocitove podstatne lepsi, plynulejsi. Mam verzi navigace 6.020. Je soucasti meho telefonu - original.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    mam N560 a TT6 a je videt ze prekresluje, ale je to pouzitelny
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    TT6 na šířku na N560 dle mých zkušeností použitelný není. Vykreslování zprava doleva tak pomalé, že co vteřina, to jedno překreslení obrazovky, stačí možná na okresky, ale ve městě se dle toho jezdit nedá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chybné zobrazování MMS
    Od Mildík_oldd v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-06-2010, 09:45
  2. trhané prehrávanie wmv videa
    Od vlado4_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-10-2009, 14:27
  3. Zobrazovaní trasy z GPS
    Od pekro v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 18:50
  4. Zobrazovani ikon
    Od Petr3_ce4you v sekci Zařízení typu Palm-size PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2002, 16:28