Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: TyTN: BT GPS i-tec 339 spolu s BT handsfree - jde to?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Funguje nekomu u TyTNa BT bondovka i kdyz mate pustenou navigaci pomoci bt gps? me kdyz zapnu gps, tak se hovory nepresmerovavaji do bt sluchatka, ale jde to jen pres reprak telefonu, jde to nejak nastavit? Pokud BT gps nepouzivam, funguje to normalne. Diky moc za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    Uplne v pohode mi to fachaa... a to jsem nikde nic nenastavoval, krom parovani ) ono take neni co nastavovat.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    no me se nekdy stane, ze to hovor nepresmeruje, podruhy jo, dela si to co chce...pak treba na 10 vterin prestane gps komunikovat s telefonem, napadlo me, jestli nezmenit com port, jestli se nemuzou nejak ovlivnovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    matrad: fakt ti to funguje uplne v klidu? nevim uz cim by to mohlo byt, zkusil jsem dat gps na jiny port, oddelat ho uplne i bondovku a znovu pridat a porad nepomaha. muzes mi, prosim, napsat svoje nastaveni BT? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    V naprostem klidu. Pouzivam to dnes a denne. Bez sluchatka ani ranu. A soucasne to bezi taky ok. Na BT sluchatku neni co nastavovat v TyTNu. A GPS mam na COM9. Viditelnost vypnuta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    predpokladam, ze mas zobrazenou v settings ikonku GPS, tam to mas nastaveny jak?? predpokladam, ze nemas zasktrnuty "Manage GPS automatically" a gps program port a gps hardware port nemas zadany...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    nemam ji zobrazenou (nemam duvod), predpokladam ze mas na mysli hermes tweaker 1.1a pomoci ktereho jsi si nechal zobrazit tuto ikonu. "Manage GPS automatically" mam zaskrtnute a port zadny. S timto jsem nic nedelal. (ted jsem si to nechal zobrazit, abych vedel co tam je)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    117

    O2 XDA Stealth (před tím Qtek 9100) + NaviLock BT-338 + Parrot CK-3000, úplně v pohodě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    matrad> jo, problem pretrvava, budu to resit spolu s novou rom htc, ktera by mela byt koncem ledna (doufam)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    Fungovalo mi to na vsech ROM co jsem tam mel, musi ti to fungovat at chces nebo ne , prijd na sraz a ja ti to ukazu

    Pustil jsem AcitveSync, do toho jsem pustit GPS + TT6 aby byl prenos aktivni, do toho jsem si zavolal z druheho telefonu a vysledek?? Vse bezelo, mapa byla aktivni, pri telefonatu a spojeni hovoru mapa aktivni, rozsvitil se akorat preskrtnuty repracek na mape a pri stisknuti tlacitka synchronizace cekal AS na ukonceni hovoru a po ukonceni hovoru se hned sesynchronizoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    matrad> verim...ale mam s tim proste nejakej problem...a ted se mi stava, ze pri zmene profilu pomoci phonealarm se mi BT vzdy vypne, at uz mam ve phonealarmu nastaveno BT beze zmeny nebo aby se zapnulo...je to od te doby, co jsem zkousel ten ovladac BT tady z jineho tematu diskuze. ani obnova z backupu nepomohla... ale jak rikam, pockam si na novou rom, snad tu bude brzo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Tytn - problém s bluetooth handsfree
    Od Jan Samek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 10:55
  2. HTC TyTN a pocuvanie hudby cez BT Handsfree
    Od Matrix44 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-01-2007, 19:27
  3. MDA II a Parrot CK3100 končně spolu fungují
    Od Tugof v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-11-2006, 19:26