Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 113

Téma: Superrom verze 1.0

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Tak je na svete Dekuji Vam kluci a Vesele Vanoce. jdu testovat

    http://fenix.metronet.cz/johnny/web/?page=Superrom

    .............asi za 1/2 hodky je to bomba opravdu smekam ...jen aby to bylo stabylni

    nevim jestli to je chyba na me strane ,ale v nastaveni/tlacitka chybi veskere nastavovani mozna to je pocestenim od Sunnysoftu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    20

    Tak proč nevizkoušíš rovnou superrom s českou lokalizací? A co se týče stability, tak jsem měl zapůjčenou RC 4 a používal jsem ji až do včera (už také používam superrom verze 1) a ta stabilní byli.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    V3S V3S je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    62

    Ježžíííš chlapci... Ach ten ČEŠTIN... Ale budiž vám o svátcích vánočních odpuštěno...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jojo ty tlačítka jsou na 99% způsobeny sunnysoftem.. Jimmymu taky dělali v jeho češtině problémy, ale nakonec to zvládnul..
    Pokud používáš SS IW na Superrom 1.0 Aj, tak spíš doporučuju si tam dát rovnou tu celočeskou ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    jojo ty tlačítka jsou na 99% způsobeny sunnysoftem.. Jimmymu taky dělali v jeho češtině problémy, ale nakonec to zvládnul..
    Pokud používáš SS IW na Superrom 1.0 Aj, tak spíš doporučuju si tam dát rovnou tu celočeskou ;-)
    Dal jsem ji tom a vse OK (super)dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Tak jsem ji instnul a mám problém :? Nenačítá se mi do kontaktů kontakty ze SIM. Co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    je to uděláno záměrně..
    1. můžeš přez sim manager v programech
    2. můžeš nastavit, aby se znovu zobrazovaly v registrech
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    124

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    je to uděláno záměrně..
    1. můžeš přez sim manager v programech
    2. můžeš nastavit, aby se znovu zobrazovaly v registrech
    Díky, pomohlo. PS: Jaký to má důvod schovávat kontakty na SIM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    je to přehlednější a rychleji se načítají
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Tak na ni uz taky jedu a zda se byt zatim v pohode. Narazil jsem na dva problemky.
    1) kdyz chci priradit tlacitku IE funkci OK/close, tak mi to hodi contextove menu. Musim dat moznost o jednu vedle :-)

    2) v nabidce sice je CZ SW klavesnice, ale nejde mi dat. Kliknu na ni a stale tam zustava ta puvodni.

    co melo byt to prekvapeni, neco navic ;-)) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Pri foceni na nocni rezim stale zustava ve spodni casti hotove fotky bily pruh (toto jiz bylo u ROM 1.2). Dale fotak postrada sablony, takze kdyz chci tuto moznost ve fotaku prepnout, hodi to chybu. Stejne tak postradam sablony pro MMS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    117

    Z ExtRom se neinstaluje soubor MP_CVSDcpl_20060220.cab, takže v adresáři Windeows chybí soubor voicetagcpl.cpl a tím pádem v ovládacích panelech chybí prvek pro úpravu hlasových povelů (pro zájemce přikládám, můžete si ho tam dohodit ručně)...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Sablony pro fotak

    jinak u nme je vse v poradku s fotakem zatim celkove vtom NEJLEPŠÍM !!!!!
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    Tak na ni uz taky jedu a zda se byt zatim v pohode. Narazil jsem na dva problemky.
    1) kdyz chci priradit tlacitku IE funkci OK/close, tak mi to hodi contextove menu. Musim dat moznost o jednu vedle :-)

    2) v nabidce sice je CZ SW klavesnice, ale nejde mi dat. Kliknu na ni a stale tam zustava ta puvodni.

    co melo byt to prekvapeni, neco navic ;-)) ?
    1)
    Jojo. nejspíš se to stalo odstraněním jedné položky odtamtud a menu se o 1 posunulo. Jelikož tuto změnu dělá každý tak maximálně jednou do měsíce, tak se tí nebudeme nějak extrémně zabývat

    2)
    CZ klávesnice do této ROM úplně nesedí - někdy naběhne, někdy ne. Pokud jí nutně potřebuješ, tak stačí udělat soft reset a potom zase pojede.

    3)
    Překvápko jsou ty programy v
    Kód:
    start/programs/install
    a také
    Kód:
    start/programs/overclock
    4)
    šablony na kameru jsou odstraněny záměrně, protože je to neužitečná věc, kterou si stejně každý může doinstalovat

    5)
    Jediné, co nám uniklo je to hlasové ovládání, protože to mě opravdu nenapadlo zkoušet

    6)
    šablony MMS jsou také záměrně odstraněny z důvodů, že jsou naprosto k ničemu

    7)
    k tomu foťáku: Patchů na foťák je hodně, ale pokud chcete, aby vůbec funoval noční režim, tak se holt musíte smířit s tím neviditelným světlým pruhem dole - pro názornost přikládám obrázek
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00188993_IMAGE_00001_PhWZ.jpg 
Zobrazení: 91 
Velikost: 33.3 KB 
ID: 5807  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    To je vec nazoru. Ja treba vubec nepouzivam hlasove ovladani, za to chybejici sablony ve fotaku dost casto. V MMS je nepotrebuju, to jen tak naokraj.
    Na CZ klavesnici zadnej SR nepomaha. Vubec mi nejde nastavit. A je pravda, ze by se sekla. Jasne, ze nastaveni OK/CLOSE pouzije kazdy jen obcas.
    Nicmene, kdyz se neco honosi sluvkem "super", tak bych ocekaval vic :-) . Ale zase beru, ze to je jen prvni verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 8 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Superrom na MDA Vario
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 16-02-2007, 00:08
  2. Verze 1.4
    Od Telematix Software v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 71
    Poslední příspěvek: 25-01-2006, 19:38
  3. Verze ROM 1.06
    Od ADE v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-12-2005, 22:47
  4. TT GO 700 verze SW
    Od JoNo_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-12-2005, 21:20
  5. MDA/XDA 1 a verze ROM
    Od Pavlos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-02-2004, 15:55