Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Pomoc pri instalacii InterWrite 9.0

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    Pomozte mi prosim, vcera som si kupil moje prve PDA a neviem si tam nainstalovat InterWrite 9.0 mam aj s licenciou, ale ked spustim exe subor vyberiem si ake mam PDA mam Fujitsu-Siemens loxx N560, tak mi vyhodi hlasku NELZE VYTVORIT ADRESAR, a neviem si s tym dat rady ze v com je problem, mozete mi poradit ako sa to ma teda instalovat?
    Dakujem

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    1) jsi přihlášený jako admin na svém PC?

    2) tenhle dotaz patří po OBECNÝCH DOTAZŮ

    3) počítám, že tlačítko a funkci hledat tady na fóru jsi nepoužil, že? :



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    Som prihlaseny ako spravca PC cize by som mal byt ako admin, a hladanie na tejto diskusii som tiez riesil ale nic na tuto temu som nenasiel
    Jedine co sa mi nezda ze v adresari Program FIles/Microsoft Sync neviem vytvarat adresare co mi je velmi cudne

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    a zkoušel jsi instalovat nějaký jiný program?

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    Ano skusal som aj ine programy niektore sa mi daju ale niektore nie ako napriklad ICQ, lebo tam napriklad neviem zmenit cestu instalovania a tie programy ktore idu dp Program Files/MicrosotActiveSynch tak instalacia sa mi nepodari Skusal som vytvorit aj adresar v tomto adresari a nedovoli mi to ako kebyze nemam pristupove prava ako admin do toho adresara

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Stáhněte si aktuální verzi a zkuste spustit instalaci znova:
    http://www.sunnysoft.cz/download_counter.php?fileid=77

    Předtím se ujistěte, že máte plná práva zápisu do adresáře a podadresářů:
    \Program Files\MS ActiveSync\...

    Pokud bude problém přetrvávat pošlete email na náš support...

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    Uz som vcera posielal mail na vas support. A stiahol som si aj najnovsiu verziu a robi to iste . Ale nemam dobre pristupove prava na ten Microsoft Sync a som prihlaseny ako spravca tak uz neviem ako mam nastavit aby som mal plne prava, je to strasne zaujimave



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    odinstalovat AS z PC, restart, zkontroluj zda zmizela složka z Program Files a pak nova instalace - zkoušel jsi?

    BTW - nepovedlo se Ti nějakým omylem přenastavit složky jen na čtení v jejích vlastnostech?

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    5

    Problem som uz vyriesil Nepomohla ani len reinstalacia programu, opravil som to tak ze som isiel do nudzoveho rezimu a tam som zmenil atributy a prava pre dany adresar a podadresare a uz mi to funguje
    Aj lokalizaciu som nainstaloval

    Dakujem vsetkym

Podobná témata

  1. Chyba pri instalacii akehokolvek cab
    Od MaTe25 v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 13:19
  2. PDA znicilo pri instalacii hry 2 karty
    Od Pufo Callo v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-04-2008, 18:20
  3. Problém s N50 a InterWrite
    Od Karm v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-10-2006, 20:30
  4. InterWrite pre PDA???
    Od lukike v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-11-2005, 17:28