Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Kam instalovat programy ( PDA nebo karta ) a další problémy s nimi

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    přesunuto z dikuze HTC - opět stejný případ - tohle je OBECNÝ PROBLÉM společný pro včechny zařízení

    Citace Původně odesláno od Matrix44
    Caute,
    tak dnes by mi malo PPL konecne dorucit objednanu pamatovu kartu SanDisk MicroSD 2GB. Mam ale otazku, ako zistim ktore programy je mozne instalovat na kartu, a ktore len do MDA-ka ? Len systemom pokus ? Ake mate skusenosti, ked by som vsetky dokumenty ulozil na pamatovu kartu, dostanem sa k nim ? Tak isto, ako to bude s ulozenou hudbou a filmamy, poradte aku strukturu adresarov vytvorit.

    Dakujem,
    Matrix44
    Citace Původně odesláno od simumarek
    Ja mam vsetky programy na karte a este som nemal problem s tym, ze by s karty nesli. Do pamate pristroja davam len pluginy do today a systemove veci.
    Citace Původně odesláno od Matrix44
    OK, dik. Tak v MDA-ku mam len SPB Time, a ten nebudem uz teraz premiestnovat. Vsetko ostatne sa budem snazit instalovat na kartu.
    Az teraz som si ale vsimol jednu vec, ked spustim "start" - tak tam mam "programs" a "programy". V "programy" mam len "Fotoaparat" a "SmartMovie". Kedy k tomu doslo, naozaj neviem, ale asi pri pouziti "Sunnysoft InterWrite PRO 9.1". Da sa to nejako upravit, aby bolo len "programs", alebo "programy" ?

    Dik,
    Matrix44
    Citace Původně odesláno od wasek
    Menu start je "plněno" zástupci z adresáře "\Windows\Start Menu". Takže si ho můžeš jakkoliv upravit v libovolném správci souborů.
    Citace Původně odesláno od Matrix44
    a co by ste odporucili, ponechat adresar "programs", alebo "programy" ? Bojim sa, aby z toho nezblbol, ked premiestnim programy do druheho adresara.

    Uz som sa pytal vsade mozne, ale zatial mi nikto neporadil, nedokazem synchronizovat SMS-ky cez program Jeyo Mobile Extender 2.0 for Outlook. Stale mi vypisuje "not connected". Nechapem co, a kde treba nastvait, aby sa synchronizoval. Synchronizacia zariadenia pritom prebehne vzdy bez problemov :?

    Dik,
    Matrix44

    EDIT : este dodavam ze pouzivam Microsoft Outlook 2003, ActiveSync 4.2.0 (CZ verziu), a pri synchronizacii doslo k naistalovaniu SMSExpress Agenta do zariadenia. Ale stale jak agent, tak v PC mi vypisuju "Not Connected"
    Citace Původně odesláno od WAV
    to matrix:
    Pokud máte kompletní lokalizaci, tak "programs" můžete smazat je-li prázdný. Některé pozdější instalace si ho mohou vytvořit znovu. Většinou stejně obsahuje jen odkazy *.lnk .Ty je třeba přesunout do Programy
    Co se týká synchro, zkontrolujte v MSO, zda se tam vytvořila správné struktura s kořenem SMS, zda se vám do PDA správně nainstaloval klient a zda máte v MSAS nastaveno synchro SMS
    Citace Původně odesláno od Matrix44
    Mam sice kompletnu lokalizaciu, ale v zlozke "Programs" ostali vsetky programy, a v novo vytvorenej zlozke "Programy" su len dva pragramy : "Fotoaparat" a "SmartMovie". Takze asi presuniem len tie dva k ostatnym.

    V MSO sa vytvorila komplet struktura s korenom SMS v lavej casti. V MDA je klient tiez naistalovany (ci spravne, to neviem), ale v MSAS nie je nastavena synchronizacia SMS, a ani nemam moznost ju tam zvolit. Asi problem bude prave MSAS (MS ActiveSync). Len som ho nechcel odinstalovavat, lebo po reinstalizacii, mi vytvori dalsie zariadenie. Sice si pamata to povodne, ale nezisti ze je to to iste a nainstaluje mi tam opat dalsie. Ale asi nie je ina moznost. Takze skusim odinstalovat JME aj MSAS, a potom opatovne naistalovat, snad to bude fungovat.

    Matrix44
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Prave sem presel na WM5.0 a zajimalo by mel, jak se urcuje presny cil pri instalaci programu.. Faskdest v registrech nejak nemuzu najit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    pokud máš v MDA kartu, tak se tě při instalaci zeptá, jestli to chceš nainstalovat do storrage, nebo na kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak to je samozrejmy, ale ja si chci vybrat konkretni adresar na karte..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    tak to maličko nechápu, když všechny programy se na kartě instalují do Program Files, kam jinam by jsi je chtěl instalovat a hlavně proč?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja sem zvyklej, ze v 2003 to na kartu hazel kam ho napadlo . Jinak i na stolnich voknech nepouzivam jedny obrovsky program files, ale separatni adresare podle typu aplikace. Proste mi to prijde jako zbytecna a hlavne zmatecna demence od microsoftu :P
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    BTW - co máš za zařízení? - neb já v TyTN FastDesk mám

    a pak ještě doplňující otázka - jde Ti o přehlednost nainstalovaných věcí, nebo o pod složky v nabídce START?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mam acera n310. Me program files ani tak nevadej, ale u myho predchoziho MDAc se aplikace chaoticky instalovaly primo do rootu karty a vzhledem k tomu, ze se me tady na nic neptal, tak sem automaticky ocekaval neco podobnyho. Program files jsou uz lepsi, ale stejne mam radsi vlastni cleneni na aplikace, hry atd. Start menu si umim upravit sam, uz dlouhodobe pouzivam wisbar
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Pro instalaci z .cab do přesně určeného místa je nejlepší použít CabInstl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    s alternativními instalačními adresáři bych byl velice opatrný, protože řada programů používá pro přístup k souborům defaultní cestu a potom ta instalace nemusí nutně fungovat správně. U řady aplikací je možno se tuto skutečnost dočíst v readme.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. prosim nejdou me instalovat programy
    Od pancus323 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-01-2011, 15:32
  2. MIO 550 a nemoznost instalovat programy
    Od VETRELEC_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-04-2007, 19:41
  3. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 10-07-2005, 14:30