Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: MDA Compact II - přestal fungovat

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    Když ho zapnu, tak se zapíná strašně dlouho a potom naběhne položka dnes, ale já ani nerozsvítím displej, nic nespustím, dotyková plocha nefunguje...ale když podržím tlačítko pro vypnutí, tak se objeví dotaz, zda chci skutenčě vypnout a ten jde přes joystick potvrdit...poraďte mi prosím, zda a jak mám udělat master reset...podle návodu mi to totiž nejde...díky:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Soft reset jsi zkoušel?
    Hard reset - stisknout a držet tlačítko napájení a současně stylem udělat softreset ("píchnout do díry").
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    zkouším co se dá, nejspíš je to chyba v nějaký aplikaci, kterou ale nemám šanci odinstalovat, protože, dysplej nereaguje

    Tlačítko napajení se rozumí tlačítko na VYPÍNÁNÍ a ZAPÍNÁNÍ???
    Mám ho zmáčknout současně s dírou?nebo až po tlačítku vypnutí?
    díky za odpověď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1.Nejspíše ano. Nebo tam máš ještě něco jiného?
    2. Ne zmáčkout, ale zmáčknout a držet. Pak udělat pich a teprve pak pustit tlačítko. Pokud nebude takto fungovat, zkus pich chvilku prodloužit, resp. vyzkoušet různé kombinace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    2pantondavo: jen dotaz, jedná se o MDA Compact, jak je v nadpise, nebo MDA Compact II jak máš v podpise?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    jo, je to MDA compact II

    EDIT: upraven název tématu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    ...a mám podezření, že to způsobila aplikace iLauncher stáhnutá z těchto stránek...sice se to seklo po instalaci VitoSoundExplorer(taktéž odsud), ale spíš bych to viděl na ten launcher...máte s těmito programy zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    1.Nejspíše ano. Nebo tam máš ještě něco jiného?
    2. Ne zmáčkout, ale zmáčknout a držet. Pak udělat pich a teprve pak pustit tlačítko. Pokud nebude takto fungovat, zkus pich chvilku prodloužit, resp. vyzkoušet různé kombinace.
    ...zkoušel jsem všechno, ale pořád bez úspěchu...nevíš, jak se dostat do safe modu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Safe mode - po soft resetu by se měla objevit na displeji možnost výběru, zda safe mode ano nebo ne.



    Safe Mode Protection
    Start your device in safe mode to protect your device from corrupted software installation that might lock your device in soft-reset loop
    Using the safe-mode utility you can protect your device from corrupted services and save unnecessary hard resets that causes data loss
    Easily uninstall corrupted software from your device after starting in safe-mode
    Optionally use automatic safe-mode protection to activate safe-mode in case of recursive soft-reset loop

    Jak je psáno na stránce iLauncheru
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    to se mi zobrazilo včera, když se to seklo...pak sem dal smazat paměť a vše nastavil znovu...ale teď se to tam už neobjevuje...ten safe mode...nechápu...


    Nevíš o nějakým servise, kde by mi přehráli celý Windows???

    Nebo o jiném řešení?

    Díky za trpělivost...ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ...dal smazat paměť znamená co? Můžeš být trošku konkrétnější? Co přesně jsi dělal, než nastal ten problém? Takhle si připadám jako v Pečkově paláci při výslechu. :?

    Windows máš defaultně v PDA a hard resetem dostaneš PDA do továrního nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    NASTAVENÍ>SYSTÉM>smazat paměť...tak nějak
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    10

    je to vlastně tovární nastavení
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. FS N520 a synchronizace - přestal fungovat ActiveSync
    Od petjan_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2007, 12:32
  2. Activesync přestal fungovat-pořád hlásí připojování
    Od runner111 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-03-2007, 12:43
  3. Přestal fungovat hlasitý reproduktor. (MDA COMPACT)
    Od Spider_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 19:42
  4. ASUS 636N - přestal mi fungovat zvuk
    Od breaker69_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 10:44
  5. MDA Compact-přestal fungovat zvuk
    Od Ozzy_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 15-05-2006, 14:07