Náročné 3D hry na PDA
Znáte někdo nějakou hezky graficky vyvedenou hru na PDA, nevadí mi vysoké HW nároky, chtěl bych vyzkoušet maximum.
(zkoušel jsem LARU, SPHERE online, Flux)
Dík.
(zkoušel jsem LARU, SPHERE online, Flux)
Dík.
To je na PPC zatim jen velice pekne provedena slideshow :))
Peknou (ale spustitelnou) grafiku ma treba Stuntcar Extreme nebo Quake 2. A pokud ti to nestaci tak si na pozadi pust treba hudbu z media playeru.
Peknou (ale spustitelnou) grafiku ma treba Stuntcar Extreme nebo Quake 2. A pokud ti to nestaci tak si na pozadi pust treba hudbu z media playeru.
mr.Advice: Neřekl jsi na jaké pda:) A když nevadí hw nároky pak můžeš mít hry na dell x50/51v a jejích grafický čip, ty budou vypadat lépe, ale na jiných zařízeních (vyjma jednoho, co se tady ani neprodává) je nespustíš. V tom případě můžu jmenovat pro tento čip optimalizovaný Golf, pak Virtual pool mobile v upravené verzi, Quake Mobile, Geo Rally 2005..moc hezké hry.
CommanderZ: Neřekl bych, x50v je také v podstatě ppc (wm, nehodlam řešit) a podle vyjádření vývojářů z nějaké podlení verze se jim jej podařilo Quake3 rozběhnout na 20fps s botem (či dvěma? Každopádně asi méně náročná aréna-myšleno jako úroveň) {z čehož logicky vyplývá, že bez nich to šlo lépe :) } takže ano, mělo by to jít plynule...na jednom, dvou zařízeních nějaká verze:)
PatrikL: Nj, i když ne úplně, ale moc Vám tím nepomohu-u verze pro g2700 (tedy dell) udělali ještě novější verzi, určenou x51v s wm5, ale tuším, že na uživatele "obyčejných" wm5 zařízení se vykašlali, škoda :(
Jinak doporučuji adventury, jako např. Atlantis Redux -pravda, nejsou "tři-dé" :D
CommanderZ: Neřekl bych, x50v je také v podstatě ppc (wm, nehodlam řešit) a podle vyjádření vývojářů z nějaké podlení verze se jim jej podařilo Quake3 rozběhnout na 20fps s botem (či dvěma? Každopádně asi méně náročná aréna-myšleno jako úroveň) {z čehož logicky vyplývá, že bez nich to šlo lépe :) } takže ano, mělo by to jít plynule...na jednom, dvou zařízeních nějaká verze:)
PatrikL: Nj, i když ne úplně, ale moc Vám tím nepomohu-u verze pro g2700 (tedy dell) udělali ještě novější verzi, určenou x51v s wm5, ale tuším, že na uživatele "obyčejných" wm5 zařízení se vykašlali, škoda :(
Jinak doporučuji adventury, jako např. Atlantis Redux -pravda, nejsou "tři-dé" :D
Atlantis je slideshow (doopravdy), neni na ni nic narocneho.
Jo, tady je neco o tom quaku.
Kdysi jsem nekde videl nejakou strilecku vyrabenou specialne pro Aximy, ale nevenoval jsem tomu zadnou pozornost.
Kdysi jsem nekde videl nejakou strilecku vyrabenou specialne pro Aximy, ale nevenoval jsem tomu zadnou pozornost.
Mě včera přišel můj axim x51v, zatím na něm mám ToyGolf, GeoRally a Virtual Pool Mobile, potom taky nfs a Tomb Raider, tu starší verzi. Zkoušel jsem hledat novější, Tomb Raider Legend, ale bezvýsledně. Všechny hry fachaj úplně skvěle bez sekání, pěkně plynule. Zítra ještě vyzkouším Tonyho Hawkse a Quaka
[QUOTE="CommanderZ"]Atlantis je slideshow (doopravdy), neni na ni nic narocneho.
Kdysi jsem nekde videl nejakou strilecku vyrabenou specialne pro Aximy, ale nevenoval jsem tomu zadnou pozornost.[/QUOTE]
Nebylo to tohle http://www.cubeengine.com/screenshots.html
Kdysi jsem nekde videl nejakou strilecku vyrabenou specialne pro Aximy, ale nevenoval jsem tomu zadnou pozornost.[/QUOTE]
Nebylo to tohle http://www.cubeengine.com/screenshots.html