Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Mapa PL-CZ...major road 660.1219 problem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Stáhnul jsem si mapu PL-CZ-HU-SK plus major road WE 660.1219 velikost cca 190MB a mam nasledujici problem. Pri prohlizeni mapy nebo planovani trasy se to často kousne a napíše chybuošlo k problému s produktem Tomtom Navigator.exe... Neodesílat ...Odeslat...

    A při přepínání mapy se vždy objeví hláška File Access Error
    Mapa CZ-PL-HU-SK 652.1211 a Central Europe 660.1212 jedou v pohodě.

    Verzi TT6 mám 7980 a PDA ASUS 636..

    Dělá to taky někomu??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Mi to jede v pohode, zkousim asi dva dny tuto mapu a ok, verze tt 6.020 (7910),
    zelezo v podpisu)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Hmmm. Tak jestli ta mapa nebude nějakej fake - protože datumy souborů jsou 24.9.2005...Nebyl by odkaz na ověřený mapy??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Si děláš srandu, že si zde otevřeně říkáš o post na warez!?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Jejda no tak to soráč ....

    Jen by mě teda zajímalo jaký datumy tam u těch souborů jsou??

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    no tipni si, 2005 to rozhodně nebude, takže máš nějakou zbastlenou verzi, kterou někdo ze srandy vytvořil ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já mám teda tuhle prezentovanou verzi s lepším datumem, nicméně v zařízení se mapa zobrazuje jako 652.1211, zatím nejlepší se mně jeví Cen_Eur 660.1212.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od maculak
    Mi to jede v pohode, zkousim asi dva dny tuto mapu a ok, verze tt 6.020 (7910),
    zelezo v podpisu)
    a neni to mapový update pro PNA od TomToma a to ještě pro pětkovou verzi???něco jsem na to tema zaslechl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    no pokud by to tak bylo tak by to určitě neběželo na 6 řadě a běhá to úplně v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iGO - problém - mapa ČR TeleAtlas
    Od greed_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-10-2008, 07:57
  2. Be-on-road 2.0
    Od macula_ce4you v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 18:14
  3. Be on road a traffic
    Od pepa_ce4you v sekci Be-On-Road
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-08-2006, 17:27