Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: jak nahradit Systémové zvuky vlastními

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    6

    Ahoj všichni! Zkoušel jsem ve fóru hledat, ale nenašel jsem. Je možné nějak změnit sytémové zvuky v mém Qteku 9100? Mám na mysli třeba zvuk při poklepaní na nabídku START nebo podobně. V základním nastavení se dá změnit jenom něco. Našel jsem pár prográmků, ale všechny byly na starší verze winCE a na mém nefungovaly. Byl bych vděčen za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    117

    Něco jsem si změnil přímo v registrech \HKCU\Control Panel\Notifications... (např. zvuk odesílání SMS). Ale taky jsem tam nenašel všechno. Jinak veškeré systémové zvuky .wav jsou ve složce "Windows". Tak mě napapdá (třeba v případě zvuku pro menu) zkopírovat nějaký svůj x.wav a přejmenovat ho na MenuPop.wav...Jinak software, který to umí uděat, bohužel neznám :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    6

    Dík za odpověď, ale ten postup s překopírováním souborů do složky windows jsem taky zkoušel. Našel jsem si třeba ten zvuk, co se přehraje při poklepnutí na START, ale nešel přehrát, protože je to systémovej soubor win. Fakt nevim, jak to změnit. Chtěl bych si upravit PDA úplně k obrazu svému :-), ale na tohle nějak nemůžu přijít..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Nestačí jen upravit u toho nového souboru atributy tak, aby byly stejné jako u přepisovaného souboru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    6

    I to mě napadlo, ale vždycky když jsem to změnil, tak se to vrátilo do původního stavu. Používám souborového manažera Total Commander v 2.0.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    pokud by jsi používal Wisbar - tak ten umožnuje namapovat zvuky dle libosti, ale systém je pak poněkud "šnekoidní" :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Zkus to přes Resco Explorer.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    6

    Wisbara radši ne, už takhle má ten 200 procesor co dělat se všema těma mýma aplikacema. Ale Resco bych zkusit mohl. Ještě jednou jsem teď zkoušel vykliknout SYSTÉMOVÝ soubor v tom Commanderovi, ale vždycky se to pak zrefreshuje a vrátí se to do původního stavu. Divný
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    1. zvuk v ROM můžeš přeplácnout CABem. (Např.)
    2. Zvuk ti stejně jako cab přeplácne třeba kopírování pomocí Total commandera.
    3. Zvuk můžeš přepsat uděláním vlastní extROM a přidáním příkazu pro kopírování /přepsání zvuku po HR
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    6

    Hmm, tak nepomohl ani Resco. Dělal to samé jako Commander. To prostě nejde klasickým způsobem přepsat jeden zvukový soubor? Poradí tedy někdo, abych nemusel přehrávat ROM nebo něcoo podobného? Prográmek nebo úpravu registru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    117

    Ty systémové zvuky jsou bohužel v ROM, proto s nimi nejde nijak manipulovat. Pošli Johnymu svoje zvuky, ať tiz nich udělá ten cab
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    117

    Trochu jsem hledal a našel jsem toto. To je sice postup, který údajně funguje na Wizardovi, nicméně na TyTNovi mi to nefunguje. Nevím proč. Zkus to schválně, já jsem to ani moc nestudoval, protože systémové zvuky nepoužívám vůbec.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    117

    ) Tak už se mi to povedlo. Normálně jsem si třeba do složky "Dokumenty" nakopíroval nějaký svůj .wav, tam jsem ho přejmenoval na "MenuPop.wav", v Total Commanderu mu přidělil atributy Read only a System a natvrdo ho nakopíroval do složky Windows (na otázku, zda původní soubor přepsat jsem samozřejmě odpověděl "Ano" ) ) A je to! :yes: :yes:

    Edit: Kdyby si chtěl ty původní systémový zvuky, tak je mám všechny
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    přesně tohle jsem myslel. Soubor se sice nepřepíše, ale jenom přeplácne, ale je to stejný výsledek, jako při utvoření CABu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Co takhle tento postup:
    Prejmenuj soubor popup.waw na neco (popup1.waw)
    nahraj tam svuj soubor popup.waw a restartuj. Uvidime, jestli to pujde. )

    A napis, jestli to slo. Nemam bohuzel momentalne cas to zkouset..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-04-2009, 14:36
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 15:29
  3. Systemove zvuky?
    Od thegreenest v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 00:44
  4. Cim nahradit PDA s PalmOS 4.1?
    Od Kill007 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-12-2005, 11:19
  5. MDA Compact - systemove zvuky
    Od JabbaBes v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-08-2005, 17:09