Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Nastaveni tlacitka na VYP/ZAP dispeje

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    Hledam moznost jak nastavit nejlepe tlacitko co je na fotoaparat aby mi vypnul nebo naopak zapnul sviceni displeje???? Nemate zkusenost ??? Diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A nejde to defaultně? Start - settings - buttons
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    A nejde to defaultně? Start - settings - buttons
    defaultne jsem ho donutil pouze nektere veci, ale moznost VYP/ZAP displej jako to ma trepa MDA jsem nenasel. Napada me pouze pouzit SW treti strany a namapovat toto tlacitko ale to bude dalsi APP ktera neustale pobezi :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    A nemuze to tlacitko byt softwarove jako nabizi treba SPBplus? Da se nastavit dost velka velikost, aby slo trefit prstem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od carbik
    A nemuze to tlacitko byt softwarove jako nabizi treba SPBplus? Da se nastavit dost velka velikost, aby slo trefit prstem.
    varianta to je, ale preferoval bych tlacitko (nejlepe to na fotak, stejne je tam k nicemu )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Aplikace na vypnutí displeje nejsou veliké, toho se neboj. Nevím, proč přesně chceš vypínat displej a nechat běžet PDA, ale toto umí např.některý přehrávač, jehož název si teď nevzpomenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Zdenku, ono Mio má totiž jednu takovou zvláštnost - nemá vypínací tlačítko.
    Je na něm sice aplikace "Mio-menu", která nabízí v Today 4 ikony na spouštění aplikací (nebo skupin aplikací) a nad spodní lištou zobrazuje až 5 ikonek, z nichž jedna je na "uspání" Mia. Jinak se mio nechá pouze vypnout úplně (ale to si pak zase nedostupný), nebo vypnout do módu letadla (se stejným efektem jako předešlé).
    Ale strefuj se do titěrné ikonky. Ideální by bylo nmapovat funkci z této ikonky na některé tlačítko, ale ať jsem se snažil sebevíc, nenalezl jsem systém, jaký ikonka k uspání mia používá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    jj, to je presne co potrebuji :-) Namapovat to na tlacitko :-) ale jak ? :-()

    Pozor na citace! - viz pravidla...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    No, já jsem si namapoval na místo WMP LockDevice a než strčím do kapsy, zmáčknu čudl, všechno se zamkne a po minutě i vypne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Falco
    No, já jsem si namapoval na místo WMP LockDevice a než strčím do kapsy, zmáčknu čudl, všechno se zamkne a po minutě i vypne.
    nojo, aleja potrebuju pouze vypinat displej abych setril energii. Nejde mi ani tak o zamkluti zarizeni (to by bylo pro me naopak spatne), ale diky za napad
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Tak oprava - po zamknutí tlačítkem se po 10s vypne display a zamknou talčítka vyjma "červeného telefonu". Pro zapnutí pak se jen ťukne právě na "červený telefonek" a je nutno odemknout ostatní tlačítka - podobný dvojhmat jako např. u Nokií. Takže ovládání odemykání je velice blízko klasickým telefonům.
    Po několika použití jsem si na tento způsob "vypínání" zvyknul a jediné co mi vadí, je že v zamčeném stavu nevidím na horní liště čas, takže nemohu používat Mio na místo hodinek.

    Posílal jsem technický dotaz dokonce přímo na Mio, ale ještě mi neodpověděli. Tak jen doufám, že je to jen těmi svátky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    Pouzivam aplikaci Mortsaver 2. Po namapovani tlacitka vypinam a zapinam displej tlacitkem fotaku. Pouzivam to pri spustenem OZIm, abych setril energii. Bohuzel cervene tlacitko zapnuti/vypnuti zapne displej do takoveho sedeho zabarveni, tak se musim pri noseni vyvarovat, abych ho omylem nezmackl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    7

    ad Mortsaver. Kupodivu ted se to cervene tlacitko zapnout/vypnout chova korektne. Rozsviti se cerny displej s oznamenim, ze po trech sekundach se zase vypne a po odpocitani se vypne. Takze to opravuji. (Jina tlacitka samozrejme nijak nereaguji). Ta prodleva na vypnuti se da nastavit v nastaveni Mortsaveru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Tahle mala aplikace (z moji dilnicky) udela to, ze kdyz ji pustis, tak ti vypne display. Kdyz si ji namapujes na HW button, tak to bude fungovat skoro tak, jak potrebujes. Display se opet rozsviti, kdyz zmacknes jakykoliv jiny hw tlacitko (tapnuti na display ho zpet nerozsviti).

    Nahrat primo do PDA, pustit (neni to desktopova instalace)
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    Tahle mala aplikace (z moji dilnicky) udela to, ze kdyz ji pustis, tak ti vypne display. Kdyz si ji namapujes na HW button, tak to bude fungovat skoro tak, jak potrebujes. Display se opet rozsviti, kdyz zmacknes jakykoliv jiny hw tlacitko (tapnuti na display ho zpet nerozsviti).

    Nahrat primo do PDA, pustit (neni to desktopova instalace)
    Bezva, sesli se tu pekne rady. Zkusim a verim ze se bude hodit. Diky a hezky konec roku :-))))
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. tlacitka
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-06-2009, 14:05
  2. limit dispeje u HTC Vox
    Od hsv v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-10-2007, 14:32
  3. Jak obejít KALIBRACI DISPEJE po HR u MDAc?
    Od sirandrew v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-08-2006, 12:58
  4. prirazeni tlacitka na SMS...
    Od kubisz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-02-2006, 09:41