Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: poradte jak nastavit gps s dynavix

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    mam tytn + dynavix a bluetooth B-Speech GPS2 prijimac.
    poradte jak to mam nastavit. dam sparovat tytn a gps ale kdyz spustim dynavix tak porad ceka na gps data. dal jsem automat hledani ale nic.
    poradte

    Toto vlákno je špatně zařazeno, proto ho přesunuji. matrad
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    neznám Dynavix, ale po spárování je potřeba ještě vytvořit COM port pro BT GPS bych si tipnul stejně jako v TT a pak tento COM port nastavit v navigaci
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    prave ze uz jsem
    "pronastavoval"
    snad vsechny porty, nektere me to nepustilo ale i kdyz jsem dal v dynavixu auto nebo natvrdo porta tak nic.
    kdyz jsem zkousel pocketkim na Ipaq1930 se stejnym gps prijimacem tak to jelo myslim na portu8 ale nemusel se v zarizeni extra nastavovat.
    tytn mam v ruce druhy den, a zatim si nevim rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    čeká na data... Dynavix GPSku vidí nebo ne? Pokud ne, zkus ji přejmenovat jen na GPS. Další možností by mohl být způsob přenosu. Řešil jsem kdysi prohlém na HP hx4700, TTN data z GPS četl, ale konkurenční SmartMaps ne. Musel jsem zrušit "šifrovaný přenos dat", pak jel SmartMaps, ale zase nejel TTN. Ale příčina se našla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    prave ze nevidi. na gps by mela svitit modra dioda, ale bohuzel nesviti. blika jen zelena tzn prijimac je zapnuty.
    skusim to udelat jak rikas
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    tak uz to funguje.

    chybne jsem nastavoval prichozi port, spravne je odchozi.

    spatne jsem uvazoval ze telefon prijima na com.
    spravne je to tak ze bluetoth v telefonu se sparuje s gps, gps posle data do bluetooth telefonu a bluetooth je odesila na com port.
    takze odchozi port :-) :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dynavix 8
    Od mstenchl v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-08-2010, 08:44
  2. Dynavix 7 v2.4
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 10:07
  3. Dynavix 7 v2.2
    Od Mudrunka v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 85
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 07:55
  4. Co by měl mít Dynavix 8 ?
    Od Pavlos_2004 v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 19:34
  5. Dynavix 1.6
    Od kopacek v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 261
    Poslední příspěvek: 24-03-2007, 23:16