poradte jak nastavit gps s dynavix
mam tytn + dynavix a bluetooth B-Speech GPS2 prijimac.
poradte jak to mam nastavit. dam sparovat tytn a gps ale kdyz spustim dynavix tak porad ceka na gps data. dal jsem automat hledani ale nic.
poradte
Toto vlákno je špatně zařazeno, proto ho přesunuji. matrad
poradte jak to mam nastavit. dam sparovat tytn a gps ale kdyz spustim dynavix tak porad ceka na gps data. dal jsem automat hledani ale nic.
poradte
Toto vlákno je špatně zařazeno, proto ho přesunuji. matrad
neznám Dynavix, ale po spárování je potřeba ještě vytvořit COM port pro BT GPS bych si tipnul stejně jako v TT ;) a pak tento COM port nastavit v navigaci
prave ze uz jsem
"pronastavoval"
snad vsechny porty, nektere me to nepustilo ale i kdyz jsem dal v dynavixu auto nebo natvrdo porta tak nic.
kdyz jsem zkousel pocketkim na Ipaq1930 se stejnym gps prijimacem tak to jelo myslim na portu8 ale nemusel se v zarizeni extra nastavovat.
tytn mam v ruce druhy den, a zatim si nevim rady.
"pronastavoval"
snad vsechny porty, nektere me to nepustilo ale i kdyz jsem dal v dynavixu auto nebo natvrdo porta tak nic.
kdyz jsem zkousel pocketkim na Ipaq1930 se stejnym gps prijimacem tak to jelo myslim na portu8 ale nemusel se v zarizeni extra nastavovat.
tytn mam v ruce druhy den, a zatim si nevim rady.
čeká na data... Dynavix GPSku vidí nebo ne? Pokud ne, zkus ji přejmenovat jen na GPS. Další možností by mohl být způsob přenosu. Řešil jsem kdysi prohlém na HP hx4700, TTN data z GPS četl, ale konkurenční SmartMaps ne. Musel jsem zrušit "šifrovaný přenos dat", pak jel SmartMaps, ale zase nejel TTN. Ale příčina se našla.