Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: mda 2 a Software

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    6

    Dobry den, rad bych se Vas optal jaky typ Software je mozne instalovat do Mda 2 ? Je to stejny software jako pro Pocket Pc uverejneny Zde na Vasi strance ? Za odpoved predem velmi dekuji! LUDEK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Ludek Wolf
    Dobry den, rad bych se Vas optal jaky typ Software je mozne instalovat do Mda 2 ? Je to stejny software jako pro Pocket Pc uverejneny Zde na Vasi strance ? Za odpoved predem velmi dekuji! LUDEK
    ... idealni je vyhledavat SW urceny primo pro Windows Mobile 2003, nicmene na MDA2 funguje spousta programu i pro starsi PocketPC 2002. Bohuzel zadny seznam neexistuje a tak nezbyva nez zkouset co funguje a co ne a nebo instalovat jen to, co je Windows Mobile 2003 compatible ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    6

    diky moc za odpoved,ale myslite,ze bych vas mohl pozadat O napsani alespon 2 nebo3 aplikaci(hra spravce sorboru...)z tohoto webu,ktere by mi jely?Opet velmi deKuji.Wolf
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    4

    Narazil jste patrne na zacatecnicky problem stejne tak jako ja. Aplikace, ktere stahnete z netu, musite instalovat z "velkeho pocitace" pres ActiveSync do MDA2. Pokud je stahnete rovnou do MDA2 tak se instalace nerozbehne a hlasi vam to nekorektni Pocket PC aplikaci. Taky me to dostalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    195

    Mám ve svém MDA 2 natažené baliče RAR a INSTALCAB. Pokud mají soubory koncovku ZIP, RAR a nebo CAB rozbalím je a vyhledám si programy se slovem ARM. Tyto se dají instalovat přímo. Pokud je ale v souboru koncovka EXE ( ať už před rozbalováním nebo i po něm) tak tyto soubory se musí rozbalit na velkém PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Presne tak. Jenom pro info - pokud brouzdate z PDA na mobilni verzi ce4you, tak by se vam mely zobrazovat pouze programy, ktere nainstalujete z PDA... Doufam
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 11:23
  2. Software Bon..
    Od Gartik_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2007, 22:32
  3. Best Software
    Od Lucky_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 19:34
  4. software
    Od slavqo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 14:24