Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: internet explorer

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    14

    zdravim,ked zadam adresu, vyhodi mi to ze adresa je neplatna,skontrolujte adresu a skuste neskor.Adresa je pritom spravna.
    Mozno som nieco omylom vymazal,ale netusim co by to mohlo byt.

    prosim pomozte uz som z toho zufaly tyzden bez internetu je na mna moc,dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    117

    A jak se připojuješ? GPRS, Wi-Fi,... ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    a aby informace byly úplné prozraď co máš za zařízení , neb naše křišťálová koule si vzala dovolenou :-) a pokud namáš zařízení s integrovaným GSM modulem, tak ještě jak se připojuješ a přes jaké zařízení
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    142

    Omlouvám se, jestli to sem nepatří, ale je to nespíše stejný problém... mám tydýta a mám ho připojeného k pc přes kábl na active sync (je to ta 4.5 BETA) a když je připojenej, tak furt svítí... a chtěl bych se také dosat na net, ale když zadám adresu tak to napíše: že stránku nelze najít přitom to je seznam.cz ) firewall má vyjímku, pro active sync (takže tím to asi blokovaný nebude) no a internet na pc mi jde v poho... a je jasné, že se tytn připojí přes pc připojení a ne přes GPRS bo EDGE...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    blbá rada, ale přeci, zkoušel jsi vypnout firewall? člověk se občas diví co všechno dokáže zablokovat i přez vyjímky :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Citace Původně odesláno od gulii
    Omlouvám se, jestli to sem nepatří, ale je to nespíše stejný problém... mám tydýta a mám ho připojeného k pc přes kábl na active sync (je to ta 4.5 BETA) a když je připojenej, tak furt svítí... a chtěl bych se také dosat na net, ale když zadám adresu tak to napíše: že stránku nelze najít přitom to je seznam.cz ) firewall má vyjímku, pro active sync (takže tím to asi blokovaný nebude) no a internet na pc mi jde v poho... a je jasné, že se tytn připojí přes pc připojení a ne přes GPRS bo EDGE...
    Vypínání na nabíječce si můžeš nastavit:
    Kód:
    Start/settings/system/power/Advanced
    Vypínání podsvícení display si můžeš nastavit:
    Kód:
    Start/settings/system/Backlight/External Power
    A s tím IE - není to tím, že v pocket exploreru se musí zadávat i www? Popřípadě 2. se mi stává, že pokud nemám synchronizováno, tak mě to také na net nepustí (Jak AS 4.2, tak 4.5 b2)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    gulii:

    sviti porad proto, protoze jsi se pravdepodobne nepodival do Start=>Settings=>System=>Backlight na zalozku "External Power" a neodskrtnul si policko "Turn off if device is not used for..." a nevybral pozadovanou hodnotu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    142

    Tak:

    2 Johnnnnnnnnnny: to s těma www jsem zkoušel také a přesto to nešlo... opavdu nevím...

    2dort: tak zkoušel jsem to jak s vypnutým, tak i se zapnutým firewallem.

    Jo asi jsem se vyjádřil celkem špatně, ale to zařízení svítí (mně totiž bude stačit, jen když zhasne, pač když dám tlačítko power, tak se komplet odpoj od active sync) a i když v tom nastavení napájení dám vypnout po jedné minutě, tak pda furt svítí... a abych upřesnil ten net, tak to píše toto: hledanou stránku nelze najít v důsledku neznámé chyby 0x80072f78

    Tady jsem teda nakonec udělal screen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    a zkoušel jsi i jiné stránky než seznam?

    on totiž seznam se občas na PDA nezobrazuje ( je maličko prasácky napsán, respektive dříve určitě, nechodím tam, takže nemám aktuální info )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    142

    Tak se moc omlouvám, bylo to asi mezi strojem a židlí pač stačilo v nastavení - spojení - spojení PC přes USB - vypnout rozšířenou funkci sítě... a vše už funguje jak má... a to nezhasínání mně už nevadí, ale kdyby na to někdo přišel, tak dejte pls vědět
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet Explorer v PDA
    Od hadic v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 18:05
  2. internet explorer - fullscreen
    Od Molex_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 14:11
  3. Internet Explorer
    Od gunther_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 08:20
  4. Internet explorer
    Od Radek Kaska v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-11-2004, 12:29
  5. Internet explorer bez spojeni
    Od SiKi_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-09-2002, 10:25