úplný reset PDA HP IPAQ 6515
Ahoj, měl jsem stejný problém a v příručce jsem to nenašel, respektive našel,ale úplně zcestný postup. Musiš stilusem dát měký reset a současně zmáčknout vypínací tlačítko.Pak to budeš mít tvrdě restartovaný. Cau
Aby ste vykonali tvrdý reštart:
1. Stlačte a držte stlačené tlačidlo Napájania.
2. Kým držíte stlačené tlačidlo Napájania, pomocou stylusu ľahko stlačte zapustené tlačidlo Reset umiestnené v spodnej časti HP iPAQ počas 5 sekúnd.
3. Obrazovka HP iPAQ zhasne a zariadenie sa reštartuje. Len čo sa zariadenie reštartuje a obrazovka začne svietiť, uvoľnite tlačidlo Napájania a vyberte stylus z tlačidla Reset.
Ze slovenského návodu, který lze stáhnout zde. Ovšem nevím, co je na tomto zcestného. :? Je to myslím klasika jako u všech (většiny) iPAQů.
1. Stlačte a držte stlačené tlačidlo Napájania.
2. Kým držíte stlačené tlačidlo Napájania, pomocou stylusu ľahko stlačte zapustené tlačidlo Reset umiestnené v spodnej časti HP iPAQ počas 5 sekúnd.
3. Obrazovka HP iPAQ zhasne a zariadenie sa reštartuje. Len čo sa zariadenie reštartuje a obrazovka začne svietiť, uvoľnite tlačidlo Napájania a vyberte stylus z tlačidla Reset.
Ze slovenského návodu, který lze stáhnout zde. Ovšem nevím, co je na tomto zcestného. :? Je to myslím klasika jako u všech (většiny) iPAQů.
:cool: Citace z české uživatelské příručky (Kapesní počítač hp iPAQ Pocket pc), kterou jsem k hw6515d dostal: Úplný reset: 1.Stiskněte současně tlačítka 1 a 4 a zároveň pomocí stylusu stiskněte tlačítko ve spodní části přístroje.
2. Jakmile obrazovka počítače zhasne, uvolněte stisk tlačítek 1 a 4 a teprve poté uvolněte stisk tlačítka pro reset. Vyčkejte, než se přístroj znovu zapne
Konec citace.
Přičemž jsem nebyl z příručky schopen určit tl. 1 a 4. a slovenskou brožůru jsem k zařízení nedostal a neměl jsem nejmenší důvod pátrat po slovenské či jiné příručce, neboť člověk spoléhá na to, že pokud si koupí přístroj s návodem, tak se v něm nebudou nalézat koniny!;)
2. Jakmile obrazovka počítače zhasne, uvolněte stisk tlačítek 1 a 4 a teprve poté uvolněte stisk tlačítka pro reset. Vyčkejte, než se přístroj znovu zapne
Konec citace.
Přičemž jsem nebyl z příručky schopen určit tl. 1 a 4. a slovenskou brožůru jsem k zařízení nedostal a neměl jsem nejmenší důvod pátrat po slovenské či jiné příručce, neboť člověk spoléhá na to, že pokud si koupí přístroj s návodem, tak se v něm nebudou nalézat koniny!;)
Tak jsem odpoledne vypnul 6515 se zapnutým TomTomem, dal ji do kapsy a tím jsem skončil... Nejde zapnout, soft reset ani hard reset... Nepomohla hodina na nabíječce ani půl hodina bez baterie... LEDka, která normálně při nabíjení svítí oranžově, teď svítí o hodně výraznější barvou, skoro červenou...
Nemáte někdo tušení, co s tím, tedy kromě servisu :(( ?
Nemáte někdo tušení, co s tím, tedy kromě servisu :(( ?